Povezane vesti

"Sanjam da me kolje": Ispovest opljačkane žene u Ivanjici, maloletnik joj stavio nož pod grlo

"Sanjam da me kolje": Ispovest opljačkane žene u Ivanjici, maloletnik joj stavio nož pod grlo

Mondo pre 40 minuta
U nedelju 7. decembra opljačkana je kuća starije žene B.J. (89) u naselju Bukovica u Ivanjici. Danas je uhapšen osumnjičeni maloletnik (15), a napadnuta žena je za "Blic" ispričala šta se dogodilo. Starija žena je ispričala da se sve dogodilo kada je pao… »
"Sanjam da me kolje": Baku iz sela kod Ivanjice opljačkao maskirani napadač, upao u kuću i pretio nožem

"Sanjam da me kolje": Baku iz sela kod Ivanjice opljačkao maskirani napadač, upao u kuću i pretio nožem

Telegraf pre 35 minuta
Petanestogodišnjak iz okoline Ivanjice upao je 7. decembra kod 82-godišnje žene u kuću i uz pretnju nožem, uzeo joj novac. Napadač je bio maskiran, a sve se desilo kada je pao mrak i kada je neko pokucao na vrata kuće u selu Bukovica. "Ja sam otvorila… »
"Sanjam da me kolje!" Potresna ispovest bake Bojane (89) iz Ivanjice koju je maskirani dečak (15) opljačkao uz pretnju nožem…

"Sanjam da me kolje!" Potresna ispovest bake Bojane (89) iz Ivanjice koju je maskirani dečak (15) opljačkao uz pretnju nožem…

Kurir pre 1 sat
Mirno ivanjičko naselje Bukovica pre nekoliko noći je potreslo teško razbojništvo u kojem je starija meštanka Bojana Jovančić (89) jedva izbegla ozbiljne posledice. U njen dom upao je maskirani muškarac koji joj je, uz pretnju nožem, zahtevao novac. Baka… »
"Sanjam da me kolje!" Potresna ispovest bake Bojane iz Ivanjice koju je maskirani dečak (15) opljačkao uz pretnju nožem…

"Sanjam da me kolje!" Potresna ispovest bake Bojane iz Ivanjice koju je maskirani dečak (15) opljačkao uz pretnju nožem…

Alo pre 1 sat
Bojana je prošla bez fizičkih povreda, ali šok koji je pretrpela je ostavio velike posledice. Komšije su odmah pozvale policiju i hitnu pomoć. Mirno ivanjičko naselje Bukovica pre nekoliko noći je potreslo teško razbojništvo u kojem je starija meštanka… »
Maloletnik (15) opljačkao kuću žene u Ivanjici: Nožem joj pretio i ukrao novac

Maloletnik (15) opljačkao kuću žene u Ivanjici: Nožem joj pretio i ukrao novac

Mondo pre 2 sata
Inspektori u Ivanjici rasvetlili su slučaj pljačke kuće starije žene (89) u naselju Bukovica u Ivanjici, saznaje agencija "RINA". Uhapšen je maloletnik (15) iz okoline Ivanjice. "Prema navodima istrage, sumnja se da je maloletnik 7. decembra ove godine… »
Dečak (15) opljačkao staricu (89). Užas u Ivanjici: Upao joj u kuću i pretio nožem

Dečak (15) opljačkao staricu (89). Užas u Ivanjici: Upao joj u kuću i pretio nožem

Blic pre 3 sata
Dečak je osumnjičen da je 7. decembra, uz pretnju nožem, ušao u kuću starice. Policija je brzo identifikovala osumnjičenog. Inspektori u Ivanjici rasvetlili su razbojništvo počinjeno nad 89-godišnjom meštankom, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Čačku… »
Dečak (15), uz pretnju nožem, opljačkao staricu (89) Naoružan i sa fantomkom upao joj u kuću: Rasvetljeno razbojništvo u…

Dečak (15), uz pretnju nožem, opljačkao staricu (89) Naoružan i sa fantomkom upao joj u kuću: Rasvetljeno razbojništvo u…

Kurir pre 2 sata
Inspektori u Ivanjici rasvetlili su razbojništvo počinjeno nad 89-godišnjom meštankom, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Čačku biće podneta krivična prijava u redovnom postupku protiv petnaestogodišnjaka iz okoline Ivanjice. - Prema navodima istrage… »
Užas u Ivanjici: Maloletni razbojnik (15) naoružan nožem ušao u kuću starice (89) i opljačkao je

Užas u Ivanjici: Maloletni razbojnik (15) naoružan nožem ušao u kuću starice (89) i opljačkao je

Nova pre 6 sati
Policija je identifikovala maloletnog razbojnika, starog samo 15 godina, koji je osumnjičen da je opljačkao baku staru 89 godina u njenoj kući. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Ivanjici rasvetlili su razbojništvo i, po nalogu Višeg javnog… »
Maloletni razbojnik (15) opljačkao staricu

Maloletni razbojnik (15) opljačkao staricu

Ozon press pre 6 sati
Policija je identifikovala maloletnog razbojnika, starog samo 15 godina, koji je osumnjičen da je opljačkao baku staru 89 godina u njenoj kući. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Ivanjici rasvetlili su razbojništvo i, po nalogu Višeg javnog… »
Tinejdžer (15) uz pretnje nožem opljačkao baku (89). Sumnja se da je ušao u kuću žrtve i uzeo novac

Tinejdžer (15) uz pretnje nožem opljačkao baku (89). Sumnja se da je ušao u kuću žrtve i uzeo novac

Blic pre 7 sati
Krivična prijava biće podneta po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Čačku Slučaj se dogodio 7. decembra ove godine u jednom selu U okolini Čačka uhapšen je tinejdžer (15) zbog sumnje da je uz pretnje nožem upao u kuću bake (89) i navodno je opljačkao… »
Maloletnik uz pretnju nožem opljačkao staricu od 89 godina: Rasvetljeno razbojništvo u Ivanjici

Maloletnik uz pretnju nožem opljačkao staricu od 89 godina: Rasvetljeno razbojništvo u Ivanjici

RINA pre 7 sati
Maloletnik uz pretnju nožem opljačkao staricu od 89 godina: Rasvetljeno razbojništvo u Ivanjici Ivanjica – Inspektori u Ivanjici rasvetlili su razbojništvo počinjeno nad 89-godišnjom meštankom, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Čačku biće podneta… »
Petnaestogodišnjak iz okoline Ivanjice uz pretnju nožem opljačkao osamdesetdevetogodišnju staricu

Petnaestogodišnjak iz okoline Ivanjice uz pretnju nožem opljačkao osamdesetdevetogodišnju staricu

Morava info pre 7 sati
IVANJICA – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Ivanjici rasvetlili su razbojništvo i, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Čačku, podneće krivičnu prijavu protiv petnaestogodišnjaka iz okoline Ivanjice, zbog postojanja osnova sumnje da je… »
Razbojništvo u Ivanjici! Maloletnik upao starici u kuću, uzeo joj novac uz pretnju nožem!

Razbojništvo u Ivanjici! Maloletnik upao starici u kuću, uzeo joj novac uz pretnju nožem!

Alo pre 7 sati
Prijava će biti podneta po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Čačku. Policija u Ivanjici podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv petnaestogodišnjaka iz okoline Ivanjice, zbog sumnje da je počinio razbojništvo. On se tereti da je 7. decembra ove… »
Tinejdžer (15) upao u kuću bake (82) i pretio joj nožem, pa joj ukrao novac: ubrzo je uhapšen

Tinejdžer (15) upao u kuću bake (82) i pretio joj nožem, pa joj ukrao novac: ubrzo je uhapšen

Telegraf pre 7 sati
Policija u Ivanjici podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv petnaestogodišnjaka iz okoline Ivanjice, zbog sumnje da je počinio razbojništvo. On se tereti da je 7. decembra ove godine, uz pretnju nožem, ušao u kuću žene stare 82 godine i uzeo… »
Nezvanično: Policija identifikovala osumnjičenog za razbojništvo u Bukovici

Nezvanično: Policija identifikovala osumnjičenog za razbojništvo u Bukovici

InfoLIGA pre 11 sati
Ivanjica, 11. decembar 2025. – Prema nezvaničnim informacijama, ivanjička policija pronašla je lice za koje se sumnja da je izvršilo teško razbojništvo koje se dogodilo 8. decembra u naselju Bukovica kod Ivanjice. Reč je, kako se navodi, o maloletnom… »

Vesti dana »