Повезане вести

"Нина и Луна су патиле са мном": Потресна исповест Анабеле о браку са Гагијем, признала зашто га је напустила

"Нина и Луна су патиле са мном": Потресна исповест Анабеле о браку са Гагијем, признала зашто га је напустила

Мондо 11.12.2025
Певачица Анабела Атијас искрено је проговорила о браку са Гагијем Ђоганијем и о томе како је изгледао њихов развод, признајући кроз сузе да се често осећала као да је сама у одгајању њихове деце. Анабела и Гаги заједно имају… »
"Луна и Нина су патиле заједно са мном" Анабела на ивици суза проговорила о браку са Гагијем: "Оболео је од порока"

"Луна и Нина су патиле заједно са мном" Анабела на ивици суза проговорила о браку са Гагијем: "Оболео је од порока"

Ало 11.12.2025
Присетила се једног од најтежих периода у животу. Певачица Анабела Атијас отворила је душу о браку са Гагијем Ђоганијем као и о њиховом разводу. Она је кроз сузе признала да никада није био ту за њу и њихову децу. Анабела и… »
"Сама сам одгајила децу" Анабела изнела детаље брака са Гагијем, открила прави разлог зашто се развела: Боље што није био…

"Сама сам одгајила децу" Анабела изнела детаље брака са Гагијем, открила прави разлог зашто се развела: Боље што није био…

Курир 11.12.2025
Певачица Анабела Атијас присетила се периода док је била у браку са Гагијем Ђоганијем, а колико је било тешко и зашто се развела најбоље су показале њене сузе током приче. Она је признала да никада није био ту за њу и породицу… »
"Сама сам одгајила децу" Анабела изнела детаље брака са Гагијем и разлог због којег се развела: "Боље што није био ту…

"Сама сам одгајила децу" Анабела изнела детаље брака са Гагијем и разлог због којег се развела: "Боље што није био ту…

Блиц 11.12.2025
Анабела Атијас је говорила о изазовима из брака са Гагијем Ђоганијем, укључујући његову одсутност и пороке. Развела се од Гагија због осећаја усамљености и прекомерног оптерећења које је носила на својим плећима. Певачица… »

Вести дана »