Povezane vesti
"Davno sam odlučio da ću umreti n a svoj rođendan": Tihomir Stanić otišao u penziju, proslavio 65. rođendan i šokirao: "Rešio…
Blic 11.12.2025
Izjavio je da trenutno radi samo radi zadovoljstva, bez pritiska obaveza Napomenuo je da se njegovi planovi često ostvaruju dosta kasnije Tihomir Stanić krajem novembra otišao je u penziju premijerom predstave “Gospodin u čizmama od dima” koja je… »
"Davno sam odlučio da ću umreti na svoj rođendan": Srpski glumac tvrdi da zna koje godine će preminuti
Mondo 11.12.2025
Glumac Tihomir Stanić krajem novembra otišao je u penziju premijerom predstave “Gospodin u čizmama od dima” koja je odigrana na sceni pozorišta “Madlenijanum”. Tihomir Stanić ujedno je proslavio i svoj 65. rođendan. Pogledajte fotografije Tihomira… »
Glumac (65) pre dve nedelje otišao u penziju: "Odlučio sam da ću umreti na svoj rođendan"
Telegraf 11.12.2025
Tihomir Stanić krajem novembra otišao je u penziju premijerom predstave “Gospodin u čizmama od dima”. Tihomir Stanić ujedno je proslavio i svoj 65. rođendan. - Dugo već, još od filma “Delirijum tremens”, a pogotovo otkako sam završio seriju “Nobelovac”… »
Tihomir Stanić za HELLO!: Davno sam odlučio da ću umreti na svoj rođendan, ako ima pravde to će biti...
Hello 11.12.2025
Tihomir Stanić krajem novembra otišao je u penziju premijerom predstave “Gospodin u čizmama od dima” koja je odigrana na sceni pozorišta “Madlenijanum”. Dramski umetnik ujedno je proslavio i svoj 65. rođendan. U intervjuu koji je tim povodom dao za… »
Vesti dana »
Ne puštaj - Sijarto poručio: Na izborima u aprilu će se odlučiti da li će pobediti Ukrajina ili Mađarska
Večernje novosti pre 48 minutajoš 33 povezane
Premijer RS posle sastanka s premijerom Srbije: Osećamo se jače uz većeg i jačeg brata
Danas pre 2 satajoš 44 povezane
Evroposlanik Prebilič u Novom Sadu tražio da vlast prekine napade na akademsku zajednicu
Beta pre 4 satijoš 31 povezana