Povezane vesti
"Hvala mužu što me je prevario, rešila sam se budale": Pevačica brutalno komentarisala bivšeg i stariju ljubavnicu
Mondo pre 33 minuta
Pevačica Ivana Šašić nakon prevare koju je počinio njen suprug priznaje da mu je zahvalna jer je videla njegovo pravo lice. "Hvala mužu što me je prevario, ja sam se rešila budale. Hvala mu, jer drugačije ne bih mogla da ga se rešim. Moja greška je bila… »
"Hvala mužu što me je prevario, rešila sam se budale." Pevačica (51) šokirala i više ne liči na sebe - napisala i testament…
Blic pre 5 sati
Otkrila je da je napisala testament pre deset godina. Pevačica je komentarisala stavove o ostajanju u brakovima iz interesa i uticaju na decu. Poznata pevačica Ivana Šašić (51), šokirala je priznanjima iz svog života. Ona tvrdi da ju je muž prevario i da… »
"Hvala mužu što me je prevario, rešila sam se budale" Šok priznanje pevačice nakon razvoda zbog njegove preljube sa 14 godina…
Kurir pre 5 sati
Pevačica Ivana Šašić nakon prevare koju je počinio njen suprug priznaje da mu je zahvalna jer je videla njegovo pravo lice. - Hvala mužu što me je prevario, ja sam se rešila budale. Hvala mu, jer drugačije ne bih mogla da ga se rešim. Moja greška je bila… »
"Hvala mužu što me je prevario, rešila sam se budale" Pevačica progovorila o preljubi, sve se desilo zbog 14 godina starije…
Alo pre 5 sati
Pevačicu Ivanu Šašić je njen suprug Bojan Simić prevario sa 14 godina starijom ženom, nakon čega je usledio razvod. Poznata pevačica Ivana Šašić (51), šokirala je priznanjima iz svog života. Tvrdi da ju je muž prevario i da mu je zbog toga zahvalna, a… »
Vesti dana »
Zvezdini rivali kiksnuli: Malme poražen u Portugalu, Selta izbugila na svom terenu!
Hot sport pre 3 minutajoš 38 povezanih
Milojević otvorio dušu posle pobede nad šturmom: Da li ostaje trener? Kome posvećuje trijumf? Dao odgovore sva goruća pitanja
Kurir pre 1 satjoš 49 povezanih
Vučić odgovorio Lavrovu: Ne pada nam na pamet da bilo kome bilo šta otimamo
Vreme pre 5 satijoš 48 povezanih