Povezane vesti
"Nije dozvolio da mi fali dlaka sa glave": Jovana slomljena od bola o čoveku kom je najviše verovala 10 godina
Mondo pre 1 sat
Voditeljka Jovana Jeremić oglasila se povodom godišnjice smrti svog dragog prijatelja i kolege. Istakla je da joj dani koji prethode tom datumu uvek teško padaju, a emotivno se prisetila i brojnih trenutaka koje su zajedno proveli. "Moj Brkić, moj… »
"Nedostaješ, zauvek ću te voleti" Jovana Jeremić slomljena zbog njegove smrti: "Nije dao da mi fali dlaka sa glave" (foto)
Alo pre 1 sat
Evocirala je uspomene na vreme kada je na televiziji sarađivala sa snimateljem. Voditeljka Jovana Jeremić oglasila se povodom godišnjice smrti svog velikog prijatelja i kolege. Istakla je da joj uvek teško pada period oko datuma njegove smrti, prisetivši… »
"Nedostaješ, zauvek ću te voleti" Jovanu Jeremić preplavile emocije, podelila sliku sa posebnim muškarcem: "Nije dao da mi…
Blic pre 4 sati
Prisetila se dragocenih trenutaka i podrške koju je primala od snimatelja Pomenula je kako se oseća kao spartanac nakon suočavanja sa težim trenucima Voditeljka Jovana Jeremić oglasila se povodom godišnjice smrti velikog prijatelja i kolege. Ona je… »
"Nije dozvolio da mi fali dlaka s glave": Jovana slomljena na godišnjicu smrti kolege: "Zauvek ću te..."
Telegraf pre 4 sati
Voditeljka Jovana Jeremić oglasila se povodom godišnjice smrti velikog prijatelja i kolege. Ona je istakla da joj uvek teško pada period kada se bliži datum njegove smrti, a prisetila se i njihovih zajedničkih trenutaka. Jovana je evocirala uspomene na… »
Vesti dana »
Vučić odgovorio Lavrovu: Ne pada nam na pamet da bilo kome bilo šta otimamo
Vreme pre 5 satijoš 48 povezanih