Povezane vesti
"Nije dozvolio da mi fali dlaka sa glave": Jovana slomljena od bola o čoveku kom je najviše verovala 10 godina
Mondo pre 21 dana
Voditeljka Jovana Jeremić oglasila se povodom godišnjice smrti svog dragog prijatelja i kolege. Istakla je da joj dani koji prethode tom datumu uvek teško padaju, a emotivno se prisetila i brojnih trenutaka koje su zajedno proveli. "Moj Brkić, moj… »
"Nedostaješ, zauvek ću te voleti" Jovana Jeremić slomljena zbog njegove smrti: "Nije dao da mi fali dlaka sa glave" (foto)
Alo pre 21 dana
Evocirala je uspomene na vreme kada je na televiziji sarađivala sa snimateljem. Voditeljka Jovana Jeremić oglasila se povodom godišnjice smrti svog velikog prijatelja i kolege. Istakla je da joj uvek teško pada period oko datuma njegove smrti, prisetivši… »
"Nedostaješ, zauvek ću te voleti" Jovanu Jeremić preplavile emocije, podelila sliku sa posebnim muškarcem: "Nije dao da mi…
Blic pre 21 dana
Prisetila se dragocenih trenutaka i podrške koju je primala od snimatelja Pomenula je kako se oseća kao spartanac nakon suočavanja sa težim trenucima Voditeljka Jovana Jeremić oglasila se povodom godišnjice smrti velikog prijatelja i kolege. Ona je… »
"Nije dozvolio da mi fali dlaka s glave": Jovana slomljena na godišnjicu smrti kolege: "Zauvek ću te..."
Telegraf pre 21 dana
Voditeljka Jovana Jeremić oglasila se povodom godišnjice smrti velikog prijatelja i kolege. Ona je istakla da joj uvek teško pada period kada se bliži datum njegove smrti, a prisetila se i njihovih zajedničkih trenutaka. Jovana je evocirala uspomene na… »
Vesti dana »
Švajcarska tuguje – više od 40 mrtvih na dočeku Nove godine
Dojče vele pre 45 minutajoš 16 povezanih
Za prvi petak u ovoj godini meteorolozi najavljuju kišu i sneg, od sledeće sedmice i ledena kiša. Evo kakvo nas vreme očekuje prvih dana 2026. godine
Dnevnik pre 25 minutajoš 10 povezanih
Danas slavimo Svetog Ignjatija Bogonosca: Krsna slava, običaj koji se tiče dece valja ispoštovati
Mondo pre 1 satjoš 6 povezanih