Povezane vesti

„Staromodna sam, ne znam ni Instagram do kraja da koristim“: Sanja Maletić o šoubiznisu danas

„Staromodna sam, ne znam ni Instagram do kraja da koristim“: Sanja Maletić o šoubiznisu danas

Nova pre 3 sata
Pevačica Sanja Maletić prisustvovala je danas dodeli godišnje nagrade SEMUS (Saveza estradno-muzičkih umetnika Srbije) za 2025. godinu. Sanja Maletić je ovom prilikom otkrila da nema puno vremena da prati svakodnevne događaje. „Imam malu bebu i mi smo po… »
Da li će Ćana doći helikopterom na koncert na Tašu? Pevačica nam otkrila i svoju tajnu dugovečnosti – ovo bi cela estrada…

Da li će Ćana doći helikopterom na koncert na Tašu? Pevačica nam otkrila i svoju tajnu dugovečnosti – ovo bi cela estrada…

Nova pre 4 sati
Pevačica Stanojka Mitrović, poznatija kao Ćana, prisustvovala je danas dodeli godišnje nagrade SEMUS (Saveza estradno-muzičkih umetnika Srbije) za 2025. godinu. Ćana je ovom prilikom govorila o svojoj karijeri, ali se i osvrnula na nove izvođače. „Ja… »
Anabela o estradnim svađama: „Ovo je godina čišćenja, to je dobro za sve nas“

Anabela o estradnim svađama: „Ovo je godina čišćenja, to je dobro za sve nas“

Nova pre 5 sati
Pevačica Anabela Atijas prisustvovala je danas dodeli godišnje nagrade SEMUS (Saveza estradno-muzičkih umetnika Srbije) za 2025. godinu. Anabela je ovom prilikom otkrila uz koju muziku je odrasla, kao i šta misli o novim izvođačima. „Ja sam odrasla uz… »

Vesti dana »