Povezane vesti
„Staromodna sam, ne znam ni Instagram do kraja da koristim“: Sanja Maletić o šoubiznisu danas
Nova 11.12.2025
Pevačica Sanja Maletić prisustvovala je danas dodeli godišnje nagrade SEMUS (Saveza estradno-muzičkih umetnika Srbije) za 2025. godinu. Sanja Maletić je ovom prilikom otkrila da nema puno vremena da prati svakodnevne događaje. „Imam malu bebu i mi smo po… »
Da li će Ćana doći helikopterom na koncert na Tašu? Pevačica nam otkrila i svoju tajnu dugovečnosti – ovo bi cela estrada…
Nova 11.12.2025
Pevačica Stanojka Mitrović, poznatija kao Ćana, prisustvovala je danas dodeli godišnje nagrade SEMUS (Saveza estradno-muzičkih umetnika Srbije) za 2025. godinu. Ćana je ovom prilikom govorila o svojoj karijeri, ali se i osvrnula na nove izvođače. „Ja… »
Anabela o estradnim svađama: „Ovo je godina čišćenja, to je dobro za sve nas“
Nova 11.12.2025
Pevačica Anabela Atijas prisustvovala je danas dodeli godišnje nagrade SEMUS (Saveza estradno-muzičkih umetnika Srbije) za 2025. godinu. Anabela je ovom prilikom otkrila uz koju muziku je odrasla, kao i šta misli o novim izvođačima. „Ja sam odrasla uz… »
Vesti dana »
Đurić: Evakuacija građana sa Bliskog istoka nastaviće se i narednih dana
Beta pre 9 minutajoš 24 povezane
Preokret na tržištu: Nafta pojeftinila posle Trampove najave o skorom okončanju sukoba
Nedeljnik pre 19 minutajoš 23 povezane
Možemo da ga ne volimo, ali klasu ne smemo da mu osporimo! Nestvarni podvizi Jokićevog najljućeg rivala! (video)
Kurir pre 54 minutajoš 51 povezana
Eksplozivna situacija na Bliskom istoku: Novi iranski napadi, dronovi obarani iznad Saudijske Arabije (foto/video)
Večernje novosti pre 24 minutajoš 22 povezane
"To me frustrira": Zabrinjavajuće reči Novaka iz SAD, niko ovo nije želeo da čuje VIDEO
Nova pre 19 minutajoš 27 povezanih