Povezane vesti

"Lekovi nisu pomogli, primenila sam metodu moje majke" Ćerka Merime Njegomir u problemu, evo kakva drama se odvija u njenom…

"Lekovi nisu pomogli, primenila sam metodu moje majke" Ćerka Merime Njegomir u problemu, evo kakva drama se odvija u njenom…

Alo pre 28 minuta
Otkrila kako leči naslednicu, pa se prisetila detinjstva. Ćerka Merime Njegomir, Ljubica Njegomir, oglasila se i otkrila da se njena ćerka već nekoliko dana bori sa visokom temperaturom. Istakla je da lekovi nisu dali rezultate, pa je primenila metodu… »
"Ne pomažu lekovi, primenjujem maminu metodu" Ćerka Merime Njegomir u ozbiljnom problemu zbog zdravstvenog stanja deteta: Bori…

"Ne pomažu lekovi, primenjujem maminu metodu" Ćerka Merime Njegomir u ozbiljnom problemu zbog zdravstvenog stanja deteta: Bori…

Kurir pre 4 sati
Ćerka Merime Njegomir, Ljubica Njegomir, požalila se na svom Tiktok profilu da ima problem oko kog mnogo brine. Kako je navela, njena naslednica se razbolela i nikako ne može da skine temperaturu tri dana. Ona se oglasila na pomenutoj mreži, gde je… »
"Lekovi nisu pomogli, primenila sam metodu moje majke" Ćerka Merime Njegomir otkrila kako leči naslednicu, pa se prisetila…

"Lekovi nisu pomogli, primenila sam metodu moje majke" Ćerka Merime Njegomir otkrila kako leči naslednicu, pa se prisetila…

Blic pre 3 sata
Podsetila se napora koje je njena majka, Merima, ulagala brinući o četvoro dece kad su bili bolesni Ljubica je podelila detinjstvo kada se stidela što joj je majka poznata pevačica Ćerka Merime Njegomir, Ljubica Njegomir, oglasila se i otkrila da se… »
"Borba sa skidanjem visoke temperature traje od nedelje": Ljubica Njegomir ima veliki problem, oglasila se

"Borba sa skidanjem visoke temperature traje od nedelje": Ljubica Njegomir ima veliki problem, oglasila se

Telegraf pre 5 sati
Ćerka Merime Njegomir, Ljubica požalila se na Tiktoku da ima problem i da ćerki ne može da skine temperaturu tri dana. Ona se oglasila na pomenutoj mreži, gde je objavila sliku sa majkom i požalila se da ima problem: - Borba sa skidanjem visoke… »

Vesti dana »