Povezane vesti
"Lekovi nisu pomogli, primenila sam metodu moje majke" Ćerka Merime Njegomir u problemu, evo kakva drama se odvija u njenom…
Alo pre 28 minuta
Otkrila kako leči naslednicu, pa se prisetila detinjstva. Ćerka Merime Njegomir, Ljubica Njegomir, oglasila se i otkrila da se njena ćerka već nekoliko dana bori sa visokom temperaturom. Istakla je da lekovi nisu dali rezultate, pa je primenila metodu… »
"Ne pomažu lekovi, primenjujem maminu metodu" Ćerka Merime Njegomir u ozbiljnom problemu zbog zdravstvenog stanja deteta: Bori…
Kurir pre 4 sati
Ćerka Merime Njegomir, Ljubica Njegomir, požalila se na svom Tiktok profilu da ima problem oko kog mnogo brine. Kako je navela, njena naslednica se razbolela i nikako ne može da skine temperaturu tri dana. Ona se oglasila na pomenutoj mreži, gde je… »
"Lekovi nisu pomogli, primenila sam metodu moje majke" Ćerka Merime Njegomir otkrila kako leči naslednicu, pa se prisetila…
Blic pre 3 sata
Podsetila se napora koje je njena majka, Merima, ulagala brinući o četvoro dece kad su bili bolesni Ljubica je podelila detinjstvo kada se stidela što joj je majka poznata pevačica Ćerka Merime Njegomir, Ljubica Njegomir, oglasila se i otkrila da se… »
"Borba sa skidanjem visoke temperature traje od nedelje": Ljubica Njegomir ima veliki problem, oglasila se
Telegraf pre 5 sati
Ćerka Merime Njegomir, Ljubica požalila se na Tiktoku da ima problem i da ćerki ne može da skine temperaturu tri dana. Ona se oglasila na pomenutoj mreži, gde je objavila sliku sa majkom i požalila se da ima problem: - Borba sa skidanjem visoke… »
Vesti dana »
Milojević otkrio: Arnautović igrao sa velikim rizikom, Duarte na injekcijama
Nova pre 28 minutajoš 38 povezanih
Milojević otvorio dušu posle pobede nad šturmom: Da li ostaje trener? Kome posvećuje trijumf? Dao odgovore sva goruća pitanja
Kurir pre 1 satjoš 49 povezanih
Vučić odgovorio Lavrovu: Ne pada nam na pamet da bilo kome bilo šta otimamo
Vreme pre 5 satijoš 48 povezanih