Povezane vesti
Novo zaduživanje: Država proširila emisiju obveznica
Radio 021 pre 21 dana
Pred sam kraj godine, prema odluci koja je izašla u Službenom glasniku, Vlada Srbije odlučila je da se zaduži za dodatnih 200 miliona evra emisijom obveznica. Originalna emisija je, prema odluci iz juna, trebalo da bude u visini 250 miliona evra za… »
Novo zaduživanje: Država proširila emisiju obveznica sa 250 miliona evra na 450 miliona
N1 Info pre 21 dana
Pred sam kraj godine prema odluci koja je izašla u Službenom glasniku, Vlada Srbije odlučila je da se zaduži za dodatnih 200 miliona evra emisijom obveznica, piše Nova ekonomija. Originalna emisija je, prema odluci iz juna, trebalo da bude u visini 250… »
Novo zaduživanje pred praznike: Država proširila emisiju 12-godišnjih obveznica na 450 miliona evra
Nova ekonomija pre 21 dana
Pred sam kraj godine prema odluci koja je izašla u Službenom glasniku, Vlada Srbije odlučila je da se zaduži za dodatnih 200 miliona evra emisijom obveznica. Originalna emisija je, prema odluci iz juna, trebalo da bude u visini 250 miliona evra za… »
Vesti dana »
Švajcarska zavijena u crno: Identifikacija žrtava tragedije u Kran-Montani može potrajati nedeljama nakon požara
Mondo pre 10 minutajoš 16 povezanih
Vreme danas promenljivo i osetno toplije, do 15 stepeni na zapadu zemlje
RTV pre 2 satajoš 10 povezanih
VIDEO Loše vesti za Srbe u NBA: Jović će ovo želeti što pre da zaboravi, ali izveo magičan potez, Bogdanovića nema ni u timu
Nova pre 15 minutajoš 11 povezanih
Danas je prva krsna slava u godini. Pravoslavni vernici slave Svetog Ignjatija Bogonosca, u narodu dan poznatiji kao Kokošiji Božić.
Dnevnik pre 16 minutajoš 6 povezanih