Povezane vesti
Novo zaduživanje: Država proširila emisiju obveznica
Radio 021 11.12.2025
Pred sam kraj godine, prema odluci koja je izašla u Službenom glasniku, Vlada Srbije odlučila je da se zaduži za dodatnih 200 miliona evra emisijom obveznica. Originalna emisija je, prema odluci iz juna, trebalo da bude u visini 250 miliona evra za… »
Novo zaduživanje: Država proširila emisiju obveznica sa 250 miliona evra na 450 miliona
N1 Info 11.12.2025
Pred sam kraj godine prema odluci koja je izašla u Službenom glasniku, Vlada Srbije odlučila je da se zaduži za dodatnih 200 miliona evra emisijom obveznica, piše Nova ekonomija. Originalna emisija je, prema odluci iz juna, trebalo da bude u visini 250… »
Novo zaduživanje pred praznike: Država proširila emisiju 12-godišnjih obveznica na 450 miliona evra
Nova ekonomija 11.12.2025
Pred sam kraj godine prema odluci koja je izašla u Službenom glasniku, Vlada Srbije odlučila je da se zaduži za dodatnih 200 miliona evra emisijom obveznica. Originalna emisija je, prema odluci iz juna, trebalo da bude u visini 250 miliona evra za… »
Vesti dana »
Preminula Mirjana Šakota, istoričarka umetnosti i vodeći autoritet za riznice srpskih manastira
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Komandant Žandarmerije preminuo od srčanog udara nakon posete povređenom kolegi
Danas pre 28 minutajoš 1 povezana
Tabela Lige Evrope: Zvezda sada ima šansu i za direktan plasman u osminu finala
Danas pre 23 minutajoš 3 povezane