Povezane vesti

Novo zaduživanje: Država proširila emisiju obveznica

Novo zaduživanje: Država proširila emisiju obveznica

Radio 021 pre 28 minuta
Pred sam kraj godine, prema odluci koja je izašla u Službenom glasniku, Vlada Srbije odlučila je da se zaduži za dodatnih 200 miliona evra emisijom obveznica. Originalna emisija je, prema odluci iz juna, trebalo da bude u visini 250 miliona evra za… »
Novo zaduživanje: Država proširila emisiju obveznica sa 250 miliona evra na 450 miliona

Novo zaduživanje: Država proširila emisiju obveznica sa 250 miliona evra na 450 miliona

N1 Info pre 2 sata
Pred sam kraj godine prema odluci koja je izašla u Službenom glasniku, Vlada Srbije odlučila je da se zaduži za dodatnih 200 miliona evra emisijom obveznica, piše Nova ekonomija. Originalna emisija je, prema odluci iz juna, trebalo da bude u visini 250… »
Novo zaduživanje pred praznike: Država proširila emisiju 12-godišnjih obveznica na 450 miliona evra

Novo zaduživanje pred praznike: Država proširila emisiju 12-godišnjih obveznica na 450 miliona evra

Nova ekonomija pre 9 sati
Pred sam kraj godine prema odluci koja je izašla u Službenom glasniku, Vlada Srbije odlučila je da se zaduži za dodatnih 200 miliona evra emisijom obveznica. Originalna emisija je, prema odluci iz juna, trebalo da bude u visini 250 miliona evra za… »

Vesti dana »