Povezane vesti

Tužiteljka demantuje direktora policije: Ne govori istinu, policajci su me odvratili od uviđaja

Tužiteljka demantuje direktora policije: Ne govori istinu, policajci su me odvratili od uviđaja

Radio 021 pre 1 sat
Tužiteljka Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Gordana Nedić Isailović demantovala je navode direktora policije Dragana Vasiljevića. Vasiljević je danas izjavio da "nije tačno da je policija onemogućila tužiteljki da obavi svoj posao", odnosno da… »
Tužiteljka demantuje direktora policije, opet tvrdi da su je policajci odvratili od uviđaja

Tužiteljka demantuje direktora policije, opet tvrdi da su je policajci odvratili od uviđaja

Beta pre 2 sata
Tužiteljka Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Gordana Nedić Isailović demantovala je navode direktora policije Dragana Vasiljevića, koji je danas negirao da je policija onemogućila tužiteljki da izvrši uviđaj u šatorskom naselju pristalica… »
Tužiteljka Nedić Isailović: Razočarana sam izjavom direktora policije

Tužiteljka Nedić Isailović: Razočarana sam izjavom direktora policije

RTS pre 1 sat
Tužiteljka Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Gordana Nedić Isailović izjavila je da je razočarana izjavom direktora policije Dragana Vasiljevića, koji je na konferenciji za medije rekao da nije tačna njena tvrdnja da joj je policija onemogućila… »
Danas: Tužiteljka demantuje direktora policije, tvrdi da su je policajci odvratili od uviđaja

Danas: Tužiteljka demantuje direktora policije, tvrdi da su je policajci odvratili od uviđaja

Nedeljnik pre 2 sata
Tužiteljka Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Gordana Nedić Isailović demantovala je navode direktora policije Dragana Vasiljevića, koji je danas negirao da je policija onemogućila tužiteljki da izvrši uviđaj u šatorskom naselju pristalica… »

Radio sto plus pre 1 sat
Tužiteljka Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Gordana Nedić Isailović demantovala je navode direktora policije Dragana Vasiljevića, koji je danas negirao da je policija onemogućila tužiteljki da izvrši uviđaj u šatorskom naselju pristalica… »
Tužiteljka demantovala direktora policije: Vasiljević ne govori istinu, policajci su me odvratili od uviđaja u Ćacilendu

Tužiteljka demantovala direktora policije: Vasiljević ne govori istinu, policajci su me odvratili od uviđaja u Ćacilendu

N1 Info pre 2 sata
Nakon što je direktor policije Dragan Vasiljević na konferenciji za medije povodom predstavljanja godišnjeg izveštaja rada policije izjavio da nije tačno da je policija onemogućila tužiteljki da obavi svoj posao, odnosno da izvrši uviđaj u Ćacilendu, već… »
Direktor policije ponovo uhvaćen u laži: Oglasila sa tužiteljka kojoj nije omogućeno da uđe u „ćacilend“

Direktor policije ponovo uhvaćen u laži: Oglasila sa tužiteljka kojoj nije omogućeno da uđe u „ćacilend“

Nova pre 2 sata
Nakon što je direktor policije Dragan Vasiljević na konferenciji za medije povodom predstavljanja godišnjeg izveštaja rada policije izjavio da nije tačno da je policija onemogućila tužiteljki da obavi svoj posao, odnosno da izvrši uviđaj u Ćacilendu, već… »

Vesti dana »