Povezane vesti

Prokockao 2 stana u Beogradu, u rijalitiju prevario suprugu: Pevač sad raskinuo i sa ljubavnicom pa otvorio dušu

Prokockao 2 stana u Beogradu, u rijalitiju prevario suprugu: Pevač sad raskinuo i sa ljubavnicom pa otvorio dušu

Mondo pre 12 sati
Bivši učesnici rijalitija "Zadruga 9 Elita" Nikola Grujić Gruja i Milena Šarac, započeli su svoju ljubavnu vezu pred kamerama. Pevač je tada prevario tadašnju suprugu upravo sa Milenom, a nakon izlaska iz rijalitija nastavili su vezu, a zatim se i… »
"Prokockao sam 2 stana u Beogradu" Pevač prevario suprugu s kojom ima dvoje dece, a sad raskinuo i sa ljubavnicom: Imali smo…

"Prokockao sam 2 stana u Beogradu" Pevač prevario suprugu s kojom ima dvoje dece, a sad raskinuo i sa ljubavnicom: Imali smo…

Kurir pre 13 sati
Bivši učesnici rijalitija "Zadruga 9 Elita" Nikola Grujić Gruja i Milena Šarac započeli su svoju ljubavnu vezu pred kamerama. Pevač je tada prevario tadašnju suprugu upravo sa Milenom, a nakon izlaska iz rijalitija nastavili su vezu, a zatim se i verili… »
"Samoživ sam, prokockao sam 2 stana u Beogradu": Pevač prevario suprugu sa kojom ima dvoje dece, a sad raskinuo sa…

"Samoživ sam, prokockao sam 2 stana u Beogradu": Pevač prevario suprugu sa kojom ima dvoje dece, a sad raskinuo sa…

Blic pre 22 sata
Izjavio je da su sada razdvojeni i opisao trenutne izazove i nesuglasice u njihovom odnosu. Gruja je priznao da je sebičan u svojim postupcima i da prioritizuje svoju sreću. Bivši učesnici rijalitija "Zadruga 9 Elita", Nikola Grujić Gruja i Milena Šarac… »

Vesti dana »