Povezane vesti
"Tata mi je bio opasan bumbar, arhitekta" Dragan Marinković Maca o odrastanju i neostvarenom snu: Tako je jednog dana sve…
Kurir pre 20 dana
Dragan Marinković Maca, glumac, šoumen i sarajevski šarmer nedavno govorio govorio je za Kurir o svom životu, odrastanju i borbama sa kojima se suočavao tokom života. U razgovoru sa autorom i voditeljem Jovanom Matić Đokić otkrio nepoznate detalje o… »
"Tata mi je bio opasan bumbar, mama me šamarala na spavanju": Maca o svom odrastanju i neostvarenom snu
Mondo pre 21 dana
Dragan Marinković Maca, glumac, šoumen i sarajevski šarmer, nedavno govorio je za Kurir o svom životu, odrastanju i borbama sa kojima se suočavao tokom života. Otkrio je nepoznate detalje o neostvarenom snu, ali i drugom životnom pozivu koji mu je doneo… »
Vesti dana »
Švajcarska tuguje – više od 40 mrtvih na dočeku Nove godine
Dojče vele pre 24 minutajoš 12 povezanih
Danas do 15 stepeni, zna se i kako će biti za Božić. Sneg u Beogradu i Novom Sadu 4 dana bez prestanka, RHMZ upozorava i na ledenu kišu: Nikad veće razlike između severa i juga
Blic pre 3 minutajoš 8 povezanih
Bleda partija Nikole Jovića! Srbin imao užasno šutersko veče, Majami nekako izvukao pobedu (video)
Kurir pre 39 minutajoš 8 povezanih
Rusija traži od UN osudu napada u Hersonskoj oblasti, upozorava na „ćutanje"
Politika pre 5 satijoš 2 povezane