Povezane vesti
Vučić: Podizanje optužnice protiv mene u "slučaju Generalštab" bila bi kruna moje karijere, ja sam meta celog postupka
NIN 12.12.2025
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da istraživanja javnog mnjenja u koje ima uvid pokazuju rastuću polarizaciju birača, da strana koju on predstavlja raste brže od suparničke, ponovivši da nije rekao da će biti kandidat za budućeg premijera… »
Vučić: Istraživanja javnog mnjenja pokazuju polarizaciju birača, optužnica bi mi bila kruna karijere
Danas 11.12.2025
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da istraživanja javnog mnjenja u koje ima uvid pokazuju rastuću polarizaciju birača, da strana koju on predstavlja raste brže od suparničke, ponovivši da nije rekao da će biti kandidat za budućeg premijera… »
Vesti dana »
Evropske demokrate osudile napade na studente tokom protesta u Novom Sadu
Nedeljnik pre 1 satjoš 30 povezanih
Bele se krovovi i automobili: Snimili smo sneg u Beogradu, ovo nismo očekivali posle toplih dana!
Telegraf pre 19 minutajoš 31 povezana
Ministar poljoprivrede: Izvozimo znatno više mleka i mlečnih proizvoda nego što ih uvozimo
Morava info pre 24 minutajoš 25 povezanih
Đedović Handanović: Do kraja nedelje očekujem odgovor na zahtev za produženje licence NIS-u
Morava info pre 1 satjoš 24 povezane