Povezane vesti

"Ostalo mi je od 11 do 14 meseci života"! NBA zvezda boluje od neizlečive bolesti

"Ostalo mi je od 11 do 14 meseci života"! NBA zvezda boluje od neizlečive bolesti

Večernje novosti pre 1 sat
Bivši NBA košarkaš Džejson Kolins, prvi aktivni igrač u ligi koji je javno objavio da je gej, saopštio je da mu je ovog leta dijagnostikovan karcinom mozga, glioblastom četvrtog stadijuma, najagresivniji oblik primarnog tumora mozga. Foto: Profimedia… »
„Ostalo mi je od 11 do 14 meseci života“: Prvi gej košarkaš u istoriji NBA boluje od neizlečive bolesti

„Ostalo mi je od 11 do 14 meseci života“: Prvi gej košarkaš u istoriji NBA boluje od neizlečive bolesti

Nova pre 3 sata
Džejson Kolins (47), bivši NBA košarkaš, otkrio je da boluje od gliobastoma četvrtog stadijuma što je jedan od najagresivnijih oblika tumora mozga. Kolins je 2013. godine otvoreno priznao da je homoseksualac i postao prvi aktivni košarkaš ove seksualne… »
Čuveni NBA as saopštio užasnu vest - ima smrtonosni tumor! Bio je prvi košarkaš koji je javno priznao da je homoseksualac…

Čuveni NBA as saopštio užasnu vest - ima smrtonosni tumor! Bio je prvi košarkaš koji je javno priznao da je homoseksualac…

Kurir pre 3 sata
Nekadašnji NBA košarkaš Džejson Kolins otkrio je da mu je dijagnostifikovan jedan od najsmrtonosnijih tumora mozga - glioblastom. Porodica bivšeg NBA asa letos je otkrila da se Kolins suočava sa ozbiljnim zdravstvenim problemom, a košarkaš je sada otkrio… »
"Ostalo mi je još od 11 do 14 meseci života": Prvi gej košarkaš u NBA oktiro da boluje od neizlečive bolesti

"Ostalo mi je još od 11 do 14 meseci života": Prvi gej košarkaš u NBA oktiro da boluje od neizlečive bolesti

Telegraf pre 4 sati
Bivši NBA igrač Džejson Kolins (47) otkrio je da boluje od glioblastoma četvrtog stadijuma, jednog od najagresivnijih oblika tumora mozga. Kolins, koji je 2013. godine postao prvi otvoreno gej aktivni igrač u muškim profesionalnim sportovima u Severnoj… »

Vesti dana »