Povezane vesti

"Oteo je od mene ćirilicu" Milomir Marić oštro o emitovanju emisije na Hepiju nakon njegovog odlaska: "Uzima ko stigne"

"Oteo je od mene ćirilicu" Milomir Marić oštro o emitovanju emisije na Hepiju nakon njegovog odlaska: "Uzima ko stigne"

Blic pre 2 sata
Na TV Prva vodi emisiju pod nazivom 'Ćirilica Milomira Marića'. Voditeljka Ana Stojadinović preuzela je vođenje 'Ćirilice' na Happu TV. Voditelj Milomir Marić je nedavno napustio "Happu TV" i prešao na TV Prva i time iznenadio mnoge. Emisija na Hepiju… »
"Bilo mu je lakše da ukrade": Milomir Marić progovorio o emitovanju "Ćirilice" nakon njegovog otkaza

"Bilo mu je lakše da ukrade": Milomir Marić progovorio o emitovanju "Ćirilice" nakon njegovog otkaza

Mondo pre 2 sata
Nakon gotovo dve decenije rada na televiziji Hepi, poznati novinar i voditelj Milomir Marić napustio je ovu medijsku kuću i prešao na Tv Prva, gde sada ponovo vodi svoju prepoznatljivu emisiju "Ćirilica". Vest o njegovom prelasku izazvala je veliku… »
"Bilo mu je lakše da ukrade od mene!" Milomir Marić o "Ćirilici" nakon napuštanja Hepija: "Ko zna koliko će..."

"Bilo mu je lakše da ukrade od mene!" Milomir Marić o "Ćirilici" nakon napuštanja Hepija: "Ko zna koliko će..."

Telegraf pre 2 sata
Novinar i voditelj Milomir Marić, nakon gotovo dve decenije rada na televiziji Hepi, napustio je medijsku kuću i prešao na TV Prva, gde sada ponovo vodi emisiju „Ćirilica“. Vest o njegovom prelasku izazvala je veliku pažnju javnosti, budući da je Milomir… »
"Bilo mu je lakše da ukrade od mene" Milomir Marić progovorio o emitovanju emisije nakon njegovog odlaska sa Hepija - Svako…

"Bilo mu je lakše da ukrade od mene" Milomir Marić progovorio o emitovanju emisije nakon njegovog odlaska sa Hepija - Svako…

Kurir pre 3 sata
Nakon gotovo dve decenije rada na televiziji Hepi, poznati novinar i voditelj Milomir Marić napustio je ovu medijsku kuću i prešao na TV Prva, gde sada ponovo vodi svoju prepoznatljivu emisiju „Ćirilica“. Vest o njegovom prelasku izazvala je veliku… »
Svako pravi svoju "ćirilicu" Milomir Marić otvoreno o bivšim kolegama: "Bilo mu je lakše da ukrade od mene"

Svako pravi svoju "ćirilicu" Milomir Marić otvoreno o bivšim kolegama: "Bilo mu je lakše da ukrade od mene"

Alo pre 3 sata
Politički tok-šou se, uprkos njegovom odlasku i dalje emituje na Hepiju, ali u obnovljenom formatu. Nakon gotovo dve decenije rada na televiziji Hepi, poznati novinar i voditelj Milomir Marić napustio je ovu medijsku kuću i prešao na TV Prva, gde sada… »

Vesti dana »