Povezane vesti

"Oteo je od mene ćirilicu" Milomir Marić oštro o emitovanju emisije na Hepiju nakon njegovog odlaska: "Uzima ko stigne"

"Oteo je od mene ćirilicu" Milomir Marić oštro o emitovanju emisije na Hepiju nakon njegovog odlaska: "Uzima ko stigne"

Blic pre 30 dana
Na TV Prva vodi emisiju pod nazivom 'Ćirilica Milomira Marića'. Voditeljka Ana Stojadinović preuzela je vođenje 'Ćirilice' na Happu TV. Voditelj Milomir Marić je nedavno napustio "Happu TV" i prešao na TV Prva i time iznenadio mnoge. Emisija na Hepiju… »
"Bilo mu je lakše da ukrade": Milomir Marić progovorio o emitovanju "Ćirilice" nakon njegovog otkaza

"Bilo mu je lakše da ukrade": Milomir Marić progovorio o emitovanju "Ćirilice" nakon njegovog otkaza

Mondo pre 30 dana
Nakon gotovo dve decenije rada na televiziji Hepi, poznati novinar i voditelj Milomir Marić napustio je ovu medijsku kuću i prešao na Tv Prva, gde sada ponovo vodi svoju prepoznatljivu emisiju "Ćirilica". Vest o njegovom prelasku izazvala je veliku… »
"Bilo mu je lakše da ukrade od mene!" Milomir Marić o "Ćirilici" nakon napuštanja Hepija: "Ko zna koliko će..."

"Bilo mu je lakše da ukrade od mene!" Milomir Marić o "Ćirilici" nakon napuštanja Hepija: "Ko zna koliko će..."

Telegraf pre 30 dana
Novinar i voditelj Milomir Marić, nakon gotovo dve decenije rada na televiziji Hepi, napustio je medijsku kuću i prešao na TV Prva, gde sada ponovo vodi emisiju „Ćirilica“. Vest o njegovom prelasku izazvala je veliku pažnju javnosti, budući da je Milomir… »
"Bilo mu je lakše da ukrade od mene" Milomir Marić progovorio o emitovanju emisije nakon njegovog odlaska sa Hepija - Svako…

"Bilo mu je lakše da ukrade od mene" Milomir Marić progovorio o emitovanju emisije nakon njegovog odlaska sa Hepija - Svako…

Kurir pre 30 dana
Nakon gotovo dve decenije rada na televiziji Hepi, poznati novinar i voditelj Milomir Marić napustio je ovu medijsku kuću i prešao na TV Prva, gde sada ponovo vodi svoju prepoznatljivu emisiju „Ćirilica“. Vest o njegovom prelasku izazvala je veliku… »
Svako pravi svoju "ćirilicu" Milomir Marić otvoreno o bivšim kolegama: "Bilo mu je lakše da ukrade od mene"

Svako pravi svoju "ćirilicu" Milomir Marić otvoreno o bivšim kolegama: "Bilo mu je lakše da ukrade od mene"

Alo pre 30 dana
Politički tok-šou se, uprkos njegovom odlasku i dalje emituje na Hepiju, ali u obnovljenom formatu. Nakon gotovo dve decenije rada na televiziji Hepi, poznati novinar i voditelj Milomir Marić napustio je ovu medijsku kuću i prešao na TV Prva, gde sada… »

Vesti dana »