Povezane vesti
"Otac mi je bio najveća podrška, put je bio trnovit" – priča beogradskih nastavnika u školi za decu sa oštećenim sluhom nikoga…
Blic 12.12.2025
Oboje naglašavaju značaj specijalnih škola u rehabilitaciji i osposobljavanju dece Magdelinić i Todorovićeva su ostvareni umetnici sa zajedničkim doprinosima u obrazovanju dece oštećenog sluha Akademski slikar i nastavnik likovne kulture u Školi za… »
Umetnost kao oslonac: Životni put gluvih umetnika i pedagoga
Politika 12.12.2025
Slikanje kao put do samostalnosti i uspeha. Akademski slikar i nastavnik likovne kulture u Školi za oštećene sluhom-nagluve Stefan Dečanski Vladimir Magdelinić istakao je danas da je njegov put do zaposlenja bio trnovit, ali da je zahvaljujući podršci… »
Magdelinić: Moj put do zaposlenja je bio trnovit, ali uspeo sam zahvaljujući podršci
RTV 12.12.2025
BEOGRAD - Akademski slikar i nastavnik likovne kulture u Školi za oštećene sluhom-nagluve "Stefan Dečanski" Vladimir Magdelinić istakao je danas da je njegov put do zaposlenja bio trnovit, ali da je zahvaljujući podršci svog oca uspeo da postane doktor… »
Priča koja vas neće ostaviti ravnodušnim: Ispovest nastavnika u školi za oštećene sluhom
Telegraf 12.12.2025
Akademski slikar i nastavnik likovne kulture u Školi za oštećene sluhom-nagluve "Stefan Dečanski" Vladimir Magdelinić istakao je danas da je njegov put do zaposlenja bio trnovit, ali da je zahvaljujući podršci svog oca uspeo da postane doktor nauka… »
Vesti dana »
Danas pretežno sunčano, vetrovito i prijatnije vreme, najviše do 32 stepena
RTV pre 2 satajoš 19 povezanih
Uživo: Rat u Ukrajini Ruske snage napale infrastrukturu kod Izmaila, zatvoren prelaz ka Rumuniji
Euronews pre 1 satjoš 20 povezanih
Turčin pretio selektoru odbojkašica Srbije, pominjao Tijanu Bošković, Evropa ovo mora da vidi
Telegraf pre 15 minutajoš 21 povezana
Eksplodirala cisterna sa gorivom na zapadu Irana, 10 poginulih i šest povređenih
IndeksOnline pre 30 minutajoš 15 povezanih
AfD pred vratima vlasti u Saksoniji-Anhalt: Da li Nemačka menja lice posle ovih izbora?
Telegraf pre 35 minutajoš 13 povezanih