Povezane vesti
Marija Mikić otvorila dušu o razvodu koji je šokirao Srbiju: "Bila mi je potrebna stručna pomoć, nije sramota"
Telegraf pre 1 sat
Pevačica Marija Mikić razvela se od muža Jovana Pantić sa kojim je dobila dvoje dece, a sada je otvorila dušu o rastanku. Ona je iznela neke detalje razvoda i njihovog odnosa koji je važio za "idealan", pa je vest o rastanku šokirala sve koji su ih… »
"Razvod se ne dešava preko noći" Marija Mikić prvi put otvorila dušu o krahu braka: "Trebala mi je stručna pomoć"
Blic pre 2 sata
Marija je istakla da je spremna za novu ljubav Pevačica je naglasila da su deca prioritet i da je odnos sa bivšim suprugom zbog njih korektan. Pevačica Marija Mikić stavila je tačku na brak sa Jovanom Pantelićem sa kojim je dobila dvoje dece, a sada je… »
"Tokom razvoda mi je pomogao psihoterapeut" Marija Mikić prvi put otvoreno o krahu braka: "Nije se desilo preko noći"
Alo pre 2 sata
Iako su mnogima bili oličenje prave ljubavi, pevačica Marija Mikić priznaje da se razvod nije desio preko noći. Marija Mikić iskreno je prvi put javno progovorila o krahu braka sa Jovanom Pantićem i otkrila u kakvim su sada odnosima. - Niko se nije udao… »
"Razvod se ne dešava preko noći" Marija Mikić iskreno o krahu ljubavi sa Jovanom: Naravno da je teško, ali posle budeš bolje...…
Kurir pre 2 sata
Marija Mikić iskreno je prvi put javno progovorila o krahu braka sa Jovanom Pantićem i otkrila u kakvim su sada odnosima. Pevačica je priznala da su im deca na prvom mestu i da je to najvažnije. - Niko se nije udao da bi se razvodio. Shvatite u trenutku… »
Vesti dana »
Kragujevac: Vremenska prognoza za predstojeći vikend (od 12. do 14. decembra)
Pressek pre 2 satajoš 21 povezana
Gorivo u Srbiji do 19. decembra po nepromenjenim cenama
Serbian News Media pre 5 minutajoš 17 povezanih