Povezane vesti
Marija Mikić otvorila dušu o razvodu koji je šokirao Srbiju: "Bila mi je potrebna stručna pomoć, nije sramota"
Telegraf 12.12.2025
Pevačica Marija Mikić razvela se od muža Jovana Pantić sa kojim je dobila dvoje dece, a sada je otvorila dušu o rastanku. Ona je iznela neke detalje razvoda i njihovog odnosa koji je važio za "idealan", pa je vest o rastanku šokirala sve koji su ih… »
"Razvod se ne dešava preko noći" Marija Mikić prvi put otvorila dušu o krahu braka: "Trebala mi je stručna pomoć"
Blic 12.12.2025
Marija je istakla da je spremna za novu ljubav Pevačica je naglasila da su deca prioritet i da je odnos sa bivšim suprugom zbog njih korektan. Pevačica Marija Mikić stavila je tačku na brak sa Jovanom Pantelićem sa kojim je dobila dvoje dece, a sada je… »
"Tokom razvoda mi je pomogao psihoterapeut" Marija Mikić prvi put otvoreno o krahu braka: "Nije se desilo preko noći"
Alo 12.12.2025
Iako su mnogima bili oličenje prave ljubavi, pevačica Marija Mikić priznaje da se razvod nije desio preko noći. Marija Mikić iskreno je prvi put javno progovorila o krahu braka sa Jovanom Pantićem i otkrila u kakvim su sada odnosima. - Niko se nije udao… »
"Razvod se ne dešava preko noći" Marija Mikić iskreno o krahu ljubavi sa Jovanom: Naravno da je teško, ali posle budeš bolje...…
Kurir 12.12.2025
Marija Mikić iskreno je prvi put javno progovorila o krahu braka sa Jovanom Pantićem i otkrila u kakvim su sada odnosima. Pevačica je priznala da su im deca na prvom mestu i da je to najvažnije. - Niko se nije udao da bi se razvodio. Shvatite u trenutku… »
Vesti dana »
Saniran kvar na deponiji "Duboko" posle izlivanja neprečišćene vode u Turski potok
RTV pre 3 satajoš 29 povezanih
Direktor nemačkog instituta: Trampove pretnje carinama zbog Grenlanda - odraz slabosti Evrope
Insajder pre 4 minutajoš 36 povezanih
Novak Đoković na Australijan openu 2026: Pohod na 25. grend slem i meč protiv Pedra Martineza
Naslovi.ai pre 2 satajoš 41 povezana
Premijer Grenlanda predvodio proteste protiv planova američkog predsednika
Radio 021 pre 29 minutajoš 38 povezanih