Povezane vesti

Teolog: Pahomije mi uručio stipendiju u kešu, a tvrdi da me nije video 22 godine

Teolog: Pahomije mi uručio stipendiju u kešu, a tvrdi da me nije video 22 godine

Vranje news pre 3 sata
Mitropolit Pahomije, sa sedištem u vladičanskom dvoru u Vranju, svedočio je u optužnici protiv teologa Blagoja Pantelića da sa njim nije komunicirao 22 godine, a lično mu je u međuvremenu bio uručio stipendiju, tvrdi Pantelić. SPC na to nije reagovala… »
Teolog kome preti isključenje iz SPC: Pahomije mi je davao stipendiju u kešu, a na sudu tvrdi da me 22 godine nije video

Teolog kome preti isključenje iz SPC: Pahomije mi je davao stipendiju u kešu, a na sudu tvrdi da me 22 godine nije video

Bujanovačke pre 10 sati
Bujanovac, 12. decembar 2025. – Teolog Blagoje Pantelić, kome je Eparhija Vranjska matična, a kome sada preti isključenje iz SPC zbog, kako sam veruje, javnih istupa o sprezi Crkve i režima, tvrdi da mu je mitropolit Pahomije stipendiju davao u kešu, a… »
Pantelić: Pahomije mi uručio stipendiju u kešu, a tvrdi da me nije video 22 godine

Pantelić: Pahomije mi uručio stipendiju u kešu, a tvrdi da me nije video 22 godine

Vreme pre 12 sati
Mitropolit Pahomije svedočio je u optužnici protiv teologa Blagoja Pantelića da sa njim nije komunicirao 22 godine, a lično mu je umeđuvremenu bio uručio stipendiju, tvrdi Pantelić. SPC na to nije reagovalo. Crkveni sud će odlučiti da li će teolog… »

Vesti dana »