Povezane vesti

MC Stojan otkazao nastup za Novu godinu u Severnoj Makedoniji: Rasprodao koncert, pa nastao veliki problem

MC Stojan otkazao nastup za Novu godinu u Severnoj Makedoniji: Rasprodao koncert, pa nastao veliki problem

Mondo pre 10 minuta
MC Stojan je na Instagramu saopštio da otkazuje nastup zbog radne vize. Naime, reper je napisao da će morati da otkaže nastup za Novu godinu u Severnoj Makedoniji zbog sve strožih pravila kada su radne dozvole u pitanju. On je naveo da je trenutna… »
"Nisam uspeo da dobijem radnu dozvolu" MC Stojan otkazao nastup za Novu godinu, otkrio šta se dešava sa nastupima naših pevača…

"Nisam uspeo da dobijem radnu dozvolu" MC Stojan otkazao nastup za Novu godinu, otkrio šta se dešava sa nastupima naših pevača…

Blic pre 2 sata
Sve oštrije mere za nastupe u inostranstvu Barbara Bobak i Sloba Radanović nedavno su deportovani za Srbiju iz Švedske Pevač Sloba Radanović i njegova koleginica Barbara Bobak pre nekoliko dana ostali su zarobljeni na aerodromu u Švedskoj zbog provere sa… »
MC Stojan otkazao nastup za Novu godinu: Otkrio i šta se dešava sa nastupima naših pevača u inostranstvu

MC Stojan otkazao nastup za Novu godinu: Otkrio i šta se dešava sa nastupima naših pevača u inostranstvu

Kurir pre 1 sat
MC Stojan na Instagramu saopštio da otkazuje nastup zbog radne vize. Naime, reper je napisao da će morati da otkaže nastup za Novu godinu u Severnoj Makedoniji zbog sve strožih pravila kada su radne dozvole u pitanju. On je naveo da je trenutna situacija… »
Srpskom pevaču otkazan nastup za doček u Severnoj Makedoniji! "Žao mi je, zbog trenutne situacije, nisam..."

Srpskom pevaču otkazan nastup za doček u Severnoj Makedoniji! "Žao mi je, zbog trenutne situacije, nisam..."

Telegraf pre 2 sata
MC Stojan prinuđen je da otkaže nastup za Novu godinu koji je trebalo da se održi u Makedoniji i koji je unapred rasprodat. Ovim povodom se oglasio putem Instagrama i otkrio da je razlog otkazivanja radna dozvola, koju nije uspeo da dobije. - Dragi moji… »

Vesti dana »