Povezane vesti
Smenjeni urednik na RTS-u najavljuje štrajk glađu: Moj opstanak zavisi od Bujoševića
Novi magazin pre 21 dana
Smenjeni urednik noćnih vesti RTS-a Ivan Plavšić, najavio da će od srede započeti štrajk glađu. "Moj život u ovom trenutku i moj opstanak, egzistencija, materijalna i zdravstvena, zavisi jedino od Dragana Bujoševića", kaže Plavšić za Danas. Plavšić će… »
„Moj opstanak zavisi od Dragana Bujoševića“: Smenjeni urednik noćnih vesti RTS-a najavljuje štrajk glađu
Cenzolovka pre 21 dana
Moj život u ovom trenutku i moj opstanak, egzistencija, materijalna i zdravstvena, zavisi jedino od Dragana Bujoševića – kaže za Danas Ivan Plavšić, urednik noćnih vesti na RTS-u, najavljujući štrajk glađu. Foto: Cenzolovka Plavšić će, kaže, od srede… »
„Moj opstanak zavisi od Dragana Bujoševića“: Smenjeni urednik noćnih vesti RTS-a najavljuje štrajk glađu
Danas pre 21 dana
– Moj život u ovom trenutku i moj opstanak, egzistencija, materijalna i zdravstvena, zavisi jedino od Dragana Bujoševića – kaže za Danas Ivan Plavšić, smenjeni urednik noćnih vesti na RTS-u, najavljujući štrajk glađu. Plavšić će, kaže, od srede stupiti u… »
Smenjeni urednik na RTS-u najavljuje štrajk glađu: Moj opstanak zavisi od Bujoševića
Radio 021 pre 21 dana
Smenjeni urednik noćnih vesti RTS-a Ivan Plavšić, najavio da će od srede započeti štrajk glađu. "Moj život u ovom trenutku i moj opstanak, egzistencija, materijalna i zdravstvena, zavisi jedino od Dragana Bujoševića", kaže Plavšić za Danas. Plavšić će… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za subotu, 3. januar: Osetno hladnije, kiša, susnežica i sneg
Beta pre 7 satijoš 8 povezanih
Danas počinje isplata uvećanih penzija: Evo ko će prvi dobiti novac
Mondo pre 8 minutajoš 4 povezane
Novogodišnja Zvezda je ponovo evroligaška zverka, crveno-beli ubedljivi u Istanbulu (VIDEO)
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
Finska policija uhapsila dva člana teretnog broda: Sumnja se da su umešani u oštećenje podvodnog kabla
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana