Povezane vesti
Smenjeni urednik na RTS-u najavljuje štrajk glađu: Moj opstanak zavisi od Bujoševića
Novi magazin pre 12 sati
Smenjeni urednik noćnih vesti RTS-a Ivan Plavšić, najavio da će od srede započeti štrajk glađu. "Moj život u ovom trenutku i moj opstanak, egzistencija, materijalna i zdravstvena, zavisi jedino od Dragana Bujoševića", kaže Plavšić za Danas. Plavšić će… »
„Moj opstanak zavisi od Dragana Bujoševića“: Smenjeni urednik noćnih vesti RTS-a najavljuje štrajk glađu
Cenzolovka pre 13 sati
Moj život u ovom trenutku i moj opstanak, egzistencija, materijalna i zdravstvena, zavisi jedino od Dragana Bujoševića – kaže za Danas Ivan Plavšić, urednik noćnih vesti na RTS-u, najavljujući štrajk glađu. Foto: Cenzolovka Plavšić će, kaže, od srede… »
„Moj opstanak zavisi od Dragana Bujoševića“: Smenjeni urednik noćnih vesti RTS-a najavljuje štrajk glađu
Danas pre 13 sati
– Moj život u ovom trenutku i moj opstanak, egzistencija, materijalna i zdravstvena, zavisi jedino od Dragana Bujoševića – kaže za Danas Ivan Plavšić, smenjeni urednik noćnih vesti na RTS-u, najavljujući štrajk glađu. Plavšić će, kaže, od srede stupiti u… »
Smenjeni urednik na RTS-u najavljuje štrajk glađu: Moj opstanak zavisi od Bujoševića
Radio 021 pre 13 sati
Smenjeni urednik noćnih vesti RTS-a Ivan Plavšić, najavio da će od srede započeti štrajk glađu. "Moj život u ovom trenutku i moj opstanak, egzistencija, materijalna i zdravstvena, zavisi jedino od Dragana Bujoševića", kaže Plavšić za Danas. Plavšić će… »
Vesti dana »
"Šaljemo jasan signal Rusiji!" Oglasila se Ursula fon der Lajen o žestokoj odluci EU: "Ovo je snažna poruka"
Blic pre 56 minutajoš 2 povezane
„‘Trampekonomija’ ne funkcioniše“: Ekonomista Džozef Stiglic gostovao u Beogradu
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Određen pritvor mladiću (23) iz BiH: U prevrtanju čamca na Savi troje migranata poginulo, spaseni bili u teškom stanju! Strašni prizori (video)
Kurir pre 36 minutajoš 1 povezana
"Hajde pusti mi tvoj broj..." Asmin spopadao Radu na žurci: Tražio joj broj telefona, pa krenuo da šapuće
Telegraf pre 31 minutajoš 2 povezane