Povezane vesti
„Dobijao sam pretnje smrću kad sam prešao u Mančester junajted“
Nova 12.12.2025
Bivši engleski fudbaler Vejn Runi otkrio je da je dobijao pretnje smrću kada je 2004. godine prešao iz Evertona u Mančester junajted. Runi je kao 18-godišnjak potpisao za Junajted u transferu vrednom 27 miliona funti, nakon što je odbio rekordan ugovor… »
Runi šokirao izjavom: "Dobijao sam pretnje smrću - polupali su kuću mojih roditelja i žene"
B92 12.12.2025
Vejn Runi, jedan od najvećih engleskih fudbalera svoje generacije, govorio je za BBC o najtežem periodu svoje karijere - prelasku iz Evertona u Mančester junajted 2004. godine. Transfer vredan 27 miliona funti tada je izazvao potres u engleskom fudbalu… »
Runi izneo šokantne detalje prelaska iz Evertona u Junajted: "Dobijao sam pretnje smrću"
Telegraf 12.12.2025
Vejn Runi svojevremeno je prešao iz Evertona u Mančester juanjted. Bio je to potres u Engleskoj, s obzirom na to kakav rivalitet imaju dva kluba, posebno navijači, pa je i Runi ispaštao zbog toga u početku. Mančester i Liverpul su gradovi praktično… »
Vejn Runi otkrio: Dobijao sam pretnje smrću zbog prelaska iz Evertona u Mančester junajted
Nedeljnik 12.12.2025
Bivši engleski fudbaler Vejn Runi otkrio je da je dobijao pretnje smrću kada je 2004. godine prešao iz Evertona u Mančester junajted. Runi je kao 18-godišnjak potpisao za Junajted u transferu vrednom 27 miliona funti, nakon što je odbio rekordan ugovor… »
Vesti dana »
"Zabrinjavajuća dešavanja na portalu Nova.rs zbog poteza menadžmenta ANN": Đurić o pritiscima na nezavisne medije
Nova pre 39 minutajoš 27 povezanih
Prvo streljanje uživo u SAD za 90 godina može biti odloženo: Prekršena neka važna pravila? Evo o čemu se radi!
Telegraf pre 2 satajoš 26 povezanih
Veliki studentski skup „Raskršće-biramo zajedno“ sutra u Nišu
Medijska kutija pre 2 satajoš 8 povezanih