Povezane vesti
"Dobijao sam pretnje smrću"! Vejn Runi izneo šokantne detalje
Večernje novosti pre 29 minuta
Bivši engleski fudbaler Vejn Runi otkrio je da je dobijao pretnje smrću kada je 2004. godine prešao iz Evertona u Mančester junajted. Foto: Profimedia Runi je kao 18-godišnjak potpisao za Junajted u transferu vrednom 27 miliona funti, nakon što je odbio… »
Runi izneo šokantne detalje prelaska iz Evertona u Junajted: "Dobijao sam pretnje smrću"
Telegraf pre 1 sat
Vejn Runi svojevremeno je prešao iz Evertona u Mančester juanjted. Bio je to potres u Engleskoj, s obzirom na to kakav rivalitet imaju dva kluba, posebno navijači, pa je i Runi ispaštao zbog toga u početku. Mančester i Liverpul su gradovi praktično… »
Slavni fudbaler otkrio nepoznate detalje iz karijere: Dobijao sam pretnje smrću zbog toga! Kuća mojih roditelja bila je…
Kurir pre 3 sata
Vejn Runi je kao 18-godišnjak potpisao za Junajted u transferu vrednom 27 miliona funti, nakon što je odbio rekordan ugovor koji mu je nudio Everton. Međutim, taj potez izazvao je žestoke reakcije među navijačima kluba iz Liverpula. "Dobijao sam pretnje… »
Vejn Runi otkrio: Dobijao sam pretnje smrću zbog prelaska iz Evertona u Mančester junajted
Nedeljnik pre 3 sata
Bivši engleski fudbaler Vejn Runi otkrio je da je dobijao pretnje smrću kada je 2004. godine prešao iz Evertona u Mančester junajted. Runi je kao 18-godišnjak potpisao za Junajted u transferu vrednom 27 miliona funti, nakon što je odbio rekordan ugovor… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Nastavak rada na širenju mogućnosti za dobijanje energenata i raznih pravaca
Politika pre 2 satajoš 21 povezana
Kragujevac: Vremenska prognoza za predstojeći vikend (od 12. do 14. decembra)
Pressek pre 4 satijoš 22 povezane