Povezane vesti
„Hvala mužu što me je prevario, rešila sam se budale“: Pevačica (51) šokirala priznanjem
Nova 12.12.2025
Pevačica Ivana Šašić jednom prilikom je iznela šok tvrdnje u javnost - da je muž prevario i da mu je zbog toga zahvalna, što je "pokupilo" brojne reakcije ljudi. Ivanu Šašić je njen suprug Bojan Simić prevario sa 14 godina starijom ženom, nakon čega je… »
"Hvala mužu što me je prevario, rešila sam se budale": Pevačica (51) šokirala priznanjem, pa napravila promenu
Telegraf 12.12.2025
Pevačica Ivana Šašić jednom prilikom je iznela šok tvrdnje u javnost - da je muž prevario i da mu je zbog toga zahvalna, što je "pokupilo" brojne reakcije ljudi. Nje već neko vreme nema toliko o javnosti, a sada je pokazala promenu i mnogi je nisu… »
Vesti dana »
Hvala lepo, prijatno: Tramp održao jedan od najvažnijih sastanaka u Beloj kući o ratu s Iranom, pa otišao da igra golf
Blic pre 1 danjoš 57 povezanih
Blagoje u majici sa Duletovim likom: "Utakmicu smo dobili na energiju, želju i disciplinu"
Sportske.net pre 2 satajoš 31 povezana
Iran odustao od primirja s Amerikom, Tramp sazvao hitan sastanak! Novi preokret na Bliskom istoku: Ormuški moreuz zatvoren, projektili gađaju brodove, oglasila se i Rusija! (foto, video)
Blic pre 1 danjoš 53 povezane
Dva evrogola na Marakani, asistencija Zvezdinog bisera, ali je ovaj momak sve zasenio
Telegraf pre 1 danjoš 50 povezanih