Povezane vesti
„Hvala mužu što me je prevario, rešila sam se budale“: Pevačica (51) šokirala priznanjem
Nova 12.12.2025
Pevačica Ivana Šašić jednom prilikom je iznela šok tvrdnje u javnost - da je muž prevario i da mu je zbog toga zahvalna, što je "pokupilo" brojne reakcije ljudi. Ivanu Šašić je njen suprug Bojan Simić prevario sa 14 godina starijom ženom, nakon čega je… »
"Hvala mužu što me je prevario, rešila sam se budale": Pevačica (51) šokirala priznanjem, pa napravila promenu
Telegraf 12.12.2025
Pevačica Ivana Šašić jednom prilikom je iznela šok tvrdnje u javnost - da je muž prevario i da mu je zbog toga zahvalna, što je "pokupilo" brojne reakcije ljudi. Nje već neko vreme nema toliko o javnosti, a sada je pokazala promenu i mnogi je nisu… »
Vesti dana »
Kandidatkinja za generalnog direktora RTS-a za UNS: Konkurs sproveden mimo zakona
N1 Info pre 41 minutajoš 31 povezana
Mlekari blokirali Ibarsku magistralu kod Mrčajevaca, traže kontrolu uvoza i prelevmane
Telegraf pre 6 minutajoš 33 povezane
Direktor čačanske Bolnice podneo ostavku posle protesta građana zbog smrti devojčice nakon operacije
Serbian News Media pre 1 satjoš 28 povezanih
Ministar odbrane Albanije najavio zajedničku vežbu Albanije, Hrvatske i Prištine
Euronews pre 31 minutajoš 19 povezanih