Povezane vesti
„Hvala mužu što me je prevario, rešila sam se budale“: Pevačica (51) šokirala priznanjem
Nova 12.12.2025
Pevačica Ivana Šašić jednom prilikom je iznela šok tvrdnje u javnost - da je muž prevario i da mu je zbog toga zahvalna, što je "pokupilo" brojne reakcije ljudi. Ivanu Šašić je njen suprug Bojan Simić prevario sa 14 godina starijom ženom, nakon čega je… »
"Hvala mužu što me je prevario, rešila sam se budale": Pevačica (51) šokirala priznanjem, pa napravila promenu
Telegraf 12.12.2025
Pevačica Ivana Šašić jednom prilikom je iznela šok tvrdnje u javnost - da je muž prevario i da mu je zbog toga zahvalna, što je "pokupilo" brojne reakcije ljudi. Nje već neko vreme nema toliko o javnosti, a sada je pokazala promenu i mnogi je nisu… »
Vesti dana »
Nagli preokret posle paklena 34 stepena! Alarm zbog opasnih gromova, vetar će lomiti grane i zanositi automobile
Pravda pre 1 satjoš 19 povezanih
Američka vojska izvela nove napade na Iran, uzvraćeno napadom na bazu SAD u Kuvajtu
N1 Info pre 50 minutajoš 16 povezanih
Ova cev je bez vode ostavila 200.000 ljudi u Zapadnoj Srbiji: Ekipe se i dalje bore da saniraju kvar
B92 pre 1 satjoš 15 povezanih
Partizan reagovao posle skandala u Novom Sadu, saopštenje crno-belih kao odgovor Vojvodini
Nova pre 15 minutajoš 17 povezanih
Novak ima tajni plan za supertalentovanog Brazilca: ''Ne bih sad da pričam javno...''
Sportske.net pre 15 minutajoš 22 povezane