Povezane vesti
Da nema njenih pesama ne znam šta bismo pevale: Magdalena otvoreno o Ceci i sujeti: "Svi da prestanemo da..."
Kurir pre 9 sati
Pevačica Magdalena Vračić nastupala je pre nekoliko noći u Beogradu, u klubu koji je bio dupke pun! Koliko je postala tražena i u prestonici dovoljno govori činjenica da je u Beogradu pevala dva puta za dve nedelje. Pre nastupa progovorila o predstojećim… »
„Da nema njenih pesama ne znam šta bismo pevale“: Magdalena Vračić otvoreno o Ceci i nastupima
Nova pre 12 sati
Pevačica Magdalena Vračić nastupala je pre nekoliko noći u Beogradu, a koliko je postala tražena u prestonici dovoljno govori činjenica da je u pevala dva puta za dve nedelje u našem glavnom gradu. Pre nastupa Magdalena je dala izjavu za domaće medije i… »
Vesti dana »
Partizan - Crvena zvezda: Batler dominira pred Grobarima, Zvezda kontroliše igru i vodi - imaju li crno-beli odgovor?
Kurir pre 18 minutajoš 44 povezane
Cene goriva u Srbiji ostaju nepromenjene do 19. decembra uz pad cena nafte i upozorenja za vozače zbog vremenskih uslova
Naslovi.ai pre 1 satjoš 28 povezanih
Struka upozorava: Svaka deseta smrt bebe u Srbiji povezana sa zagađenjem vazduha
Moj Novi Sad pre 53 minutajoš 2 povezane
Stotine hiljada na ulicama širom Italije: Radnici, penzioneri i građani imaju zajednički cilj
Telegraf pre 5 satijoš 14 povezanih
Izgradnja gasnog interkonektora sa Severnom Makedonijom do kraja 2027.
B92 pre 2 satajoš 34 povezane