Povezane vesti
U toku je potraga: Vozač, oborio ženu, ostavio automobil, pa pobegao
Alo pre 4 sati
Teška saobraćajna nezgoda dogodila se u utorak uveče u Ulici Vojislava Ilića, kada je vozač "audija" S. P. (27) oborio ženu D. M. (36), ostavio auto i pobegao. Nesrećna žena D. M., kako se sumnja, pokušala je da pređe ulicu van pešačkog prelaza… »
"Audijem" pokosio ženu u Beogradu i pobegao, pa se sam javio policiji: Povređena žena u teškom stanju prevezena u Urgentni…
Blic pre 7 sati
Žena D. M. je hitno prebačena u Urgentni centar sa teškim povredama Policija i nadležne službe tragaju za vozačem zbog sumnje na krivično delo Strašna saobraćajna nesreća dogodila se u utorak uveče u Ulici Vojislava Ilića, kada je vozač "audija" S.P… »
"Audi" pokosio devojku na Zvezdari: Vozač pobegao pa se predao policiji, poznati novi jezivi detalji
Mondo pre 8 sati
Vozač "audija" S. P. (27), koji je u utorak oko 21 sat u Ulici Vojislava Ilića izazvao tešku saobraćajnu nezgodu i pobegao sa lica mesta, sam se javio policiji! Ovaj preokret u istrazi dogodio se nakon što su mediji i policija pokrenuli potragu za… »
Vozač "audija" koji je pokosio ženu vozio bez vozačke dozvole! Novi detalji jezivog udesa u Beogradu
Telegraf pre 8 sati
Vozač "audija" S. P. (27), koji je u utorak oko 21 sat u Ulici Vojislava Ilića izazvao tešku saobraćajnu nezgodu i pobegao sa lica mesta, sam se javio policiji! Ovaj preokret u istrazi dogodio se nakon što su mediji i policija pokrenuli potragu za… »
Užas na Voždovcu! Vozač "audija" pokosio ženu, pa pobegao!
Telegraf pre 9 sati
Stravična saobraćajna nezgoda dogodila se u utorak uveče u Ulici Vojislava Ilića, kada je vozač "audija" S.P. (27) oborio ženu D.M. (36), ostavio auto i nestao, saznaje "Telegraf.rs". Teška saobraćajna nezgoda dogodila se u utorak oko 21 sat u… »
Vesti dana »
Cene goriva u Srbiji ostaju nepromenjene do 19. decembra uz pad cena nafte i upozorenja za vozače zbog vremenskih uslova
Naslovi.ai pre 1 satjoš 28 povezanih
Pulmološkinja upozorava: Svaka deseta smrt novorođenčadi uzrokovana je aerozagađenjem
N1 Info pre 6 satijoš 2 povezane
Desetine hiljada na protestima širom Italije tokom generalnog štrajka
Beta pre 7 satijoš 14 povezanih
Važna vest za energetski sektor Srbije: Još samo ovo se čeka za početak izgradnje interkonektora sa Severnom Makedonijom
Kurir pre 3 satajoš 34 povezane