Povezane vesti

"Usudio sam se da u 49. godini napravim dete": Pop, nakon smrti supruge, ljubav našao sa 18 godina mlađom

"Usudio sam se da u 49. godini napravim dete": Pop, nakon smrti supruge, ljubav našao sa 18 godina mlađom

Mondo pre 2 sata
Predrag Popović Pop, poznati radijski voditelj i denser iz grupe "Dobar, loš, zao" retko govori o svom privatnom životu, pa je javnosti o njemu poznato vrlo malo. Međutim, u gostovanju u podkastu "Ćalac" otvoreno je ispričao da je tokom igre fudbala na… »
"Najteže je reći detetu da mu je majka umrla, zato sam prestao da radim": Bolna ispovest voditelja i densera

"Najteže je reći detetu da mu je majka umrla, zato sam prestao da radim": Bolna ispovest voditelja i densera

Mondo pre 6 sati
Predrag Popović Pop, voditelj i denser iz grupe "Dobar, loš, zao", nedavno je govorio o najtežem periodu u životu. Tragedija koja mu je obeležila život je trenutak kada je ostao bez supruge, a njihov sin je tada imao tek 11 godina. "Ja sam imao tu… »
Bolna ispovest voditelja nakon što mu je preminula supruga: Najteže je reći detetu da mu je majka umrla, zbog njega sam…

Bolna ispovest voditelja nakon što mu je preminula supruga: Najteže je reći detetu da mu je majka umrla, zbog njega sam…

Kurir pre 6 sati
Predrag Popović Pop, voditelj i denser iz grupe "Dobar, loš, zao", nedavno je govorio o najtežem periodu u životu. Tragedija koja mu je obeležila život je trenutak kada je ostao bez supruge, a njihov sin je tada imao tek 11 godina. - Ja sam imao tu… »
Bolna ispovest našeg voditelja kom je žena umrla, ostao sam sa sinom: "Zbog njega sam prestao da radim" - Danas je u braku sa…

Bolna ispovest našeg voditelja kom je žena umrla, ostao sam sa sinom: "Zbog njega sam prestao da radim" - Danas je u braku sa…

Blic pre 8 sati
Naglasio je važnu podršku bake koja je pomogla u odgajanju njegovog sina. Pronašao je ljubav nakon teškoće sa partnerkom koja je 18 godina mlađa od njega i dobili su ćerku. Voditelj i denser iz grupe "Dobar, loš, zao", Predrag Popović Pop, iskreno je… »
Potresna ispovest čuvenog popa o gubitku supruge, ostao sam sa detetom: "Nije hteo da ide na groblje..."

Potresna ispovest čuvenog popa o gubitku supruge, ostao sam sa detetom: "Nije hteo da ide na groblje..."

Telegraf pre 8 sati
Voditelj Predrag Popović Pop u iskrenoj ispovesti u podkastu "Ćalac", pričajući o vaspitanju dece, dotakao se i izuzetno teškog životnog perioda kada mu je prva supruga preminula. - Ja sam imao tu nesreću da sam ostao udovac. Sin je tada imao 11 godina i… »

Vesti dana »