Povezane vesti
"Usudio sam se da u 49. godini napravim dete": Pop, nakon smrti supruge, ljubav našao sa 18 godina mlađom
Mondo 12.12.2025
Predrag Popović Pop, poznati radijski voditelj i denser iz grupe "Dobar, loš, zao" retko govori o svom privatnom životu, pa je javnosti o njemu poznato vrlo malo. Međutim, u gostovanju u podkastu "Ćalac" otvoreno je ispričao da je tokom igre fudbala na… »
"Najteže je reći detetu da mu je majka umrla, zato sam prestao da radim": Bolna ispovest voditelja i densera
Mondo 12.12.2025
Predrag Popović Pop, voditelj i denser iz grupe "Dobar, loš, zao", nedavno je govorio o najtežem periodu u životu. Tragedija koja mu je obeležila život je trenutak kada je ostao bez supruge, a njihov sin je tada imao tek 11 godina. "Ja sam imao tu… »
Bolna ispovest voditelja nakon što mu je preminula supruga: Najteže je reći detetu da mu je majka umrla, zbog njega sam…
Kurir 12.12.2025
Predrag Popović Pop, voditelj i denser iz grupe "Dobar, loš, zao", nedavno je govorio o najtežem periodu u životu. Tragedija koja mu je obeležila život je trenutak kada je ostao bez supruge, a njihov sin je tada imao tek 11 godina. - Ja sam imao tu… »
Bolna ispovest našeg voditelja kom je žena umrla, ostao sam sa sinom: "Zbog njega sam prestao da radim" - Danas je u braku sa…
Blic 12.12.2025
Naglasio je važnu podršku bake koja je pomogla u odgajanju njegovog sina. Pronašao je ljubav nakon teškoće sa partnerkom koja je 18 godina mlađa od njega i dobili su ćerku. Voditelj i denser iz grupe "Dobar, loš, zao", Predrag Popović Pop, iskreno je… »
Potresna ispovest čuvenog popa o gubitku supruge, ostao sam sa detetom: "Nije hteo da ide na groblje..."
Telegraf 12.12.2025
Voditelj Predrag Popović Pop u iskrenoj ispovesti u podkastu "Ćalac", pričajući o vaspitanju dece, dotakao se i izuzetno teškog životnog perioda kada mu je prva supruga preminula. - Ja sam imao tu nesreću da sam ostao udovac. Sin je tada imao 11 godina i… »
Vesti dana »
Stiže novi toplotni talas: U Srbiji danas do 33 stepena, narednih dana temperatura i do 37 stepeni
NIN pre 39 minutajoš 21 povezana
Grend slem šampionka bila na pragu eliminacije, pa napravila jedan od najvećih preokreta koje je US Open video
Nova pre 29 minutajoš 15 povezanih
DANAS VIŠE OD 20 ULICA BEZ STRUJE U SREMSKOJ MITROVICI: Isključenja počinju u 9 časova
Ozon pre 1 satjoš 9 povezanih
Čudo u Nepalu: Devet dana nakon katastrofe iz tunela izvučena dva živa radnika VIDEO
B92 pre 29 minutajoš 9 povezanih