Повезане вести

"Усудио сам се да у 49. години направим дете": Поп, након смрти супруге, љубав нашао са 18 година млађом

"Усудио сам се да у 49. години направим дете": Поп, након смрти супруге, љубав нашао са 18 година млађом

Мондо 12.12.2025
Предраг Поповић Поп, познати радијски водитељ и денсер из групе "Добар, лош, зао" ретко говори о свом приватном животу, па је јавности о њему познато врло мало. Међутим, у гостовању у подкасту "Ћалац" отворено је испричао да… »
"Најтеже је рећи детету да му је мајка умрла, зато сам престао да радим": Болна исповест водитеља и денсера

"Најтеже је рећи детету да му је мајка умрла, зато сам престао да радим": Болна исповест водитеља и денсера

Мондо 12.12.2025
Предраг Поповић Поп, водитељ и денсер из групе "Добар, лош, зао", недавно је говорио о најтежем периоду у животу. Трагедија која му је обележила живот је тренутак када је остао без супруге, а њихов син је тада имао тек 11… »
Болна исповест водитеља након што му је преминула супруга: Најтеже је рећи детету да му је мајка умрла, због њега сам…

Болна исповест водитеља након што му је преминула супруга: Најтеже је рећи детету да му је мајка умрла, због њега сам…

Курир 12.12.2025
Предраг Поповић Поп, водитељ и денсер из групе "Добар, лош, зао", недавно је говорио о најтежем периоду у животу. Трагедија која му је обележила живот је тренутак када је остао без супруге, а њихов син је тада имао тек 11… »
Болна исповест нашег водитеља ком је жена умрла, остао сам са сином: "Због њега сам престао да радим" - Данас је у браку са…

Болна исповест нашег водитеља ком је жена умрла, остао сам са сином: "Због њега сам престао да радим" - Данас је у браку са…

Блиц 12.12.2025
Нагласио је важну подршку баке која је помогла у одгајању његовог сина. Пронашао је љубав након тешкоће са партнерком која је 18 година млађа од њега и добили су ћерку. Водитељ и денсер из групе "Добар, лош, зао", Предраг… »
Потресна исповест чувеног попа о губитку супруге, остао сам са дететом: "Није хтео да иде на гробље..."

Потресна исповест чувеног попа о губитку супруге, остао сам са дететом: "Није хтео да иде на гробље..."

Телеграф 12.12.2025
Водитељ Предраг Поповић Поп у искреној исповести у подкасту "Ћалац", причајући о васпитању деце, дотакао се и изузетно тешког животног периода када му је прва супруга преминула. - Ја сам имао ту несрећу да сам остао удовац. Син… »

Вести дана »