Povezane vesti

Lukašenko hvali Trampa: "On je veliki čovek, baš mi se sviđaju njegovi postupci u poslednje vreme"

Lukašenko hvali Trampa: "On je veliki čovek, baš mi se sviđaju njegovi postupci u poslednje vreme"

Blic pre 1 sat
Lukašenko je naveo Trampovu ulogu u unapređenju mirovne agende Ukazao na Trampovu želju za, kako kaže, okončanjem sukoba u Ukrajini Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko pohvalio je postupke predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa i… »
Lukašenko o Trampu: Baš mi se sviđaju njegovi postupci u poslednje vreme

Euronews pre 2 sata
Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko pohvalio je postupke predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa i rekao da mu se "u poslednje vreme baš sviđaju" postupci američkog lidera. "Kažu da Tramp voli laskanje. Ali ja ovo ne radim zbog… »
Lukašenko: Sviđaju mi se postupci Donalda Trampa u poslednje vreme

Lukašenko: Sviđaju mi se postupci Donalda Trampa u poslednje vreme

NIN pre 3 sata
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko sastao se danas sa specijalnim izaslanikom Sjedinjenih Američkih Država u Belorusiji Džonom Kolom i tom prilikom rekao da mu se baš dopadaju postupci američkog predsednika Donalda Trampa u poslednje vreme… »
Lukašenku se baš sviđa Tramp

Lukašenku se baš sviđa Tramp

B92 pre 3 sata
Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko pohvalio je postupke predsednika SAD Donalda Trampa i rekao da mu se "u poslednje vreme baš sviđaju" postupci američkog lidera. "Kažu da Tramp voli laskanje. Ali ja ovo ne radim zbog laskanja. Želim da kažem da… »

Politika pre 3 sata
Istakao je i njegovu ulogu u unapređenju mirovne agende u vezi sa sukobom u Ukrajini. MINSK - Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko pohvalio je postupke predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa i rekao da mu se „u poslednje vreme baš… »
"Ja ovo ne radim zbog laskanja" Lukašenko: Baš mi se sviđaju Trampovi postupci u poslednje vreme

"Ja ovo ne radim zbog laskanja" Lukašenko: Baš mi se sviđaju Trampovi postupci u poslednje vreme

Večernje novosti pre 3 sata
BELORUSKI predsednik Aleksandar Lukašenko pohvalio je postupke predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa i rekao da mu se "u poslednje vreme baš sviđaju" postupci američkog lidera. Foto: Tanjug/AP Photo - Kažu da Tramp voli laskanje. Ali ja… »

Vesti dana »