Povezane vesti
Luka video intimni čin Aneli i Asmina. Potpuni haos u Beloj kući, Ahmićeva u strahu: "Sastavio bi me sa zemljom!"
Alo pre 24 sata
Luka smatra da Aneli nema emocije prema Asminu. Tokom emisije "Gledanje snimaka" u aktuerlnom rijalitiju, došlo je do žestokog sukoba između Luke Vujovića i Aneli Ahmić. Razlog njihovog sukoba bio je intimni snimak Aneli sa Asmina Durdžića, koji je u… »
Luka vujović video intimni snimak Aneli i Asmina, nastao haos u eliti! Ona skočila na njega kao oparena, pa uplakala napustila…
Kurir pre 1 dan
Tokom emisije "Gledanje snimaka" došlo je do žestokog sukoba između Luke Vujovića i Aneli Ahmić, nakon čega je ona uplakala napustila Belu kuću. Razlog njihovog sukoba jeste intimni snimak Aneli i Asmina Durdžića. - Kunem se u sve na svetu da me je… »
Luki pustili intimni snimak Aneli i Asmina! On poludeo, nasrnuo na nju, pa napustio kuću: "Kunem se, tukao me"
Telegraf pre 1 dan
Tokom emisije "Gledanje snimaka" došlo je do žestokog sukoba između Luke Vujovića i Aneli Ahmić, nakon što je video njen snimak sa Asminom. Luka je pobesneo kada je video intimam snimak svoje drage i Durdžića, zbog čega je napustio Belu kuću. - Ja sam… »
Luka Vujović video intimni snimak Aneli i Asmina, pa je urnisao kao nikad: Ona skočila na njega kao oparena, jedva ih…
Blic pre 1 dan
Aneli je izjavila da je bila žrtva nasilja u prošloj vezi. Luka je izneo optužbe o Anelinoj neiskrenosti i problemima u njihovom odnosu. Tokom emisije "Gledanje snimaka" došlo je do žestokog sukoba između Luke Vujovića i Aneli Ahmić, nakon čega je ona… »
Vesti dana »
Izaslanik SAD otkrio: Lukašenko daje korisne savete Trampu oko Ukrajine
Večernje novosti pre 1 satjoš 37 povezanih
Dve pogrešne sudijske odluke u finišu večitog derbija: Evo šta je analitičar rekao o situaciji na kraju meča
Mondo pre 2 satajoš 136 povezanih
Ukrajina u mraku, tvrdi da drži sever Pokrovska; Zaharova: Odgovorićemo EU na zamrzavanje ruskih sredstava
RTS pre 1 satjoš 38 povezanih