Povezane vesti

“Pesma košta 200.000€, a ti dođeš i..." Sanja Maletić nikom ne da svoj hit: "Morala sam da kupim cipele!"

“Pesma košta 200.000€, a ti dođeš i..." Sanja Maletić nikom ne da svoj hit: "Morala sam da kupim cipele!"

Telegraf pre 28 dana
Pevačica Sanja Maletić jedna je od onih koja ne bi dala pravo nekom izvođaču da snimi pesmu koju je ona napravila. Ona je mnogo puta udarala žestoko na mlađe kolege koji snimaju kaver obrade originalnih pesama, a sad je otkrila i zbog čega. Naime, Sanja… »
Sanja Maletić traži 200.000 e za pesmu: Besno "zarežala" na kolege, jedno im ne prašta

Sanja Maletić traži 200.000 e za pesmu: Besno "zarežala" na kolege, jedno im ne prašta

Mondo pre 27 dana
Pevačica Sanja Maletić poznata je kao neko ko je bez dlake na jeziku, a nedavno je izjavila da ne bi dala pravo nekom izvođaču da snimi pesmu koju je ona napravila. Naime, Sanja je otkrila da ne bi nikome dala prava za svoj najveći hit, jer ju je koštao… »
Sanja Maletić ne da kolegama da presnime njenu pesmu, besna se oglasila: "Koštala me je 200.000 evra, to je moje"

Sanja Maletić ne da kolegama da presnime njenu pesmu, besna se oglasila: "Koštala me je 200.000 evra, to je moje"

Blic pre 27 dana
Njena pesma 'Evo sviće zora' imala je promociju koja je trajala 6 godina. Pevačica je ulagala značajna sredstva u svoj rad, tvrdeći da je pesma vredna 200.000 evra. Pevačica Sanja Maletić poznata je kao neko ko je bez dlake na jeziku, a nedavno je… »

Vesti dana »