Povezane vesti

"Istina je, ukazala se dobra prilika" Boban Rajović prodao kuću koju je kupio od Dragane Mirković!

"Istina je, ukazala se dobra prilika" Boban Rajović prodao kuću koju je kupio od Dragane Mirković!

Alo pre 2 dana
Ispričao sve do detalja. Boban Rajović najavio je novi projekat u kome će obraditi stare numere, ali u novom stilu. Takođe je istakao kako je jako skroman, iako se na koncertu u Ljubljani pojavio u atfitu vrednom 45.000 evra. - Znao sam da nije malo… »
"Dosta mi je bilo, mnogo sam uložio u nju" Boban Rajović prodao kuću koju je kupio od Dragane Mirković

"Dosta mi je bilo, mnogo sam uložio u nju" Boban Rajović prodao kuću koju je kupio od Dragane Mirković

Blic pre 2 dana
Bobam priznaje da je nosio autfit od 45.000 evra Rajović je najavio da će uložiti mnogo novca u karijeru Pevač Boban Rajović otkrio je istinu o kući koju je pre nekoliko godina kupio od koleginice Dragane Mirković, te je priznao da je otkad prodao ovu… »
Boban Rajović prodao kuću koju je kupio od Dragane Mirković! "Istina je, ali mi je jako žao, dosta sam uložio"

Boban Rajović prodao kuću koju je kupio od Dragane Mirković! "Istina je, ali mi je jako žao, dosta sam uložio"

Telegraf pre 2 dana
Poznati pevač Boban Rajović najavio je novi projekat u kome će obraditi stare numere, ali u novom ruhu. Sada je za naš portal otkrio koliko će ga koštati ovaj poduhvat. - Znao sam da nije malo para, ali znam da sam ranije bio neko ko je vodeći na estradi… »

Vesti dana »