Povezane vesti
"Istina je, ukazala se dobra prilika" Boban Rajović prodao kuću koju je kupio od Dragane Mirković!
Alo pre 2 dana
Ispričao sve do detalja. Boban Rajović najavio je novi projekat u kome će obraditi stare numere, ali u novom stilu. Takođe je istakao kako je jako skroman, iako se na koncertu u Ljubljani pojavio u atfitu vrednom 45.000 evra. - Znao sam da nije malo… »
"Dosta mi je bilo, mnogo sam uložio u nju" Boban Rajović prodao kuću koju je kupio od Dragane Mirković
Blic pre 2 dana
Bobam priznaje da je nosio autfit od 45.000 evra Rajović je najavio da će uložiti mnogo novca u karijeru Pevač Boban Rajović otkrio je istinu o kući koju je pre nekoliko godina kupio od koleginice Dragane Mirković, te je priznao da je otkad prodao ovu… »
Boban Rajović prodao kuću koju je kupio od Dragane Mirković! "Istina je, ali mi je jako žao, dosta sam uložio"
Telegraf pre 2 dana
Poznati pevač Boban Rajović najavio je novi projekat u kome će obraditi stare numere, ali u novom ruhu. Sada je za naš portal otkrio koliko će ga koštati ovaj poduhvat. - Znao sam da nije malo para, ali znam da sam ranije bio neko ko je vodeći na estradi… »
Vesti dana »
Crna statistika na srpskim putevima: Više od 30.000 nesreća i 450 poginulih za godinu dana, Srbija među najrizičnijima u Evropi
Dnevnik pre 7 minutajoš 26 povezanih
Pucnjava na američkom univerzitetu Braun, ubijeno dvoje studenata, devet povređeno
Beta pre 5 satijoš 33 povezane