Povezane vesti
Proširene krivične prijave za slučaj Generalštaba i protiv Siniše Malog, Aleksandra Vučića i Gorana Vesića
Pravda 12.12.2025
Lider pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović saopštio je da je potpisao dopunu krivične prijave u vezi sa slučajem Generalštab, kojom se prethodno podneta prijava proširuje i na predsednika Aleksandra Vučića, Sinišu Malog i Gorana Vesića. "Upravo sam… »
Savo Manojlović: Proširili smo krivične prijave za Generalštab i protiv Aleksandra Vučića, Siniše Malog i Gorana Vesića
Serbian News Media 12.12.2025
Lider pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović saopštio je danas da je potpisao dopunu krivične prijave u vezi sa slučajem Generalštab, kojom se prethodno podneta prijava proširuje i na Aleksandra Vučića, Sinišu Malog i Gorana Vesića. Upravo sam potpisao… »
Manojlović: Proširili smo prijave za Generalštab na Vučića, Malog i Vesića
N1 Info 12.12.2025
Lider pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović saopštio je da je potpisao dopunu krivične prijave u vezi sa slučajem Generalštab, kojom se prethodno podneta prijava proširuje i na predsednika Aleksandra Vučića, Sinišu Malog i Gorana Vesića. "Upravo sam… »
Manojlović: Proširili smo prijave za Generalštab na Vučića, Malog i Vesića
Novi magazin 12.12.2025
Savo Manojlović: Proširili smo krivične prijave za Generalštab i protiv Vučića, Siniše Malog i Gorana Vesića
Danas 12.12.2025
Lider pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović saopštio je danas da je potpisao dopunu krivične prijave u vezi sa slučajem Generalštab, kojom se prethodno podneta prijava proširuje i na Aleksandra Vučića, Sinišu Malog i Gorana Vesića. „Upravo sam potpisao… »
Vesti dana »
Preminuo srpski reditelj i scenarista Đorđe Kadijević
Serbian News Media pre 55 minutajoš 31 povezana
Jedna reč je sasvim dovoljna! Vimbldon se oglasio zbog Sinerove pobede nad Đokovićem! Pogledajte objavu koja je "zapalila" mreže!
Kurir pre 1 satjoš 47 povezanih
'Čuli su se vrisci': Putnik iz Srbije zamalo ispao kroz prozor aviona Rajanera
BBC News pre 1 satjoš 57 povezanih
Skupština usvojila zakon o roditeljima negovateljima, stroža pravila za oružje i ograničila troškove izbornih kampanja
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 44 povezane
(Foto) Eutanazirano 11.000 svinja u Hrtkovcima zbog afričke kuge: "Virus nije bilo moguće zaustaviti"
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 32 povezane