Povezane vesti
Proširene krivične prijave za slučaj Generalštaba i protiv Siniše Malog, Aleksandra Vučića i Gorana Vesića
Pravda 12.12.2025
Lider pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović saopštio je da je potpisao dopunu krivične prijave u vezi sa slučajem Generalštab, kojom se prethodno podneta prijava proširuje i na predsednika Aleksandra Vučića, Sinišu Malog i Gorana Vesića. "Upravo sam… »
Savo Manojlović: Proširili smo krivične prijave za Generalštab i protiv Aleksandra Vučića, Siniše Malog i Gorana Vesića
Serbian News Media 12.12.2025
Lider pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović saopštio je danas da je potpisao dopunu krivične prijave u vezi sa slučajem Generalštab, kojom se prethodno podneta prijava proširuje i na Aleksandra Vučića, Sinišu Malog i Gorana Vesića. Upravo sam potpisao… »
Manojlović: Proširili smo prijave za Generalštab na Vučića, Malog i Vesića
N1 Info 12.12.2025
Lider pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović saopštio je da je potpisao dopunu krivične prijave u vezi sa slučajem Generalštab, kojom se prethodno podneta prijava proširuje i na predsednika Aleksandra Vučića, Sinišu Malog i Gorana Vesića. "Upravo sam… »
Manojlović: Proširili smo prijave za Generalštab na Vučića, Malog i Vesića
Novi magazin 12.12.2025
Savo Manojlović: Proširili smo krivične prijave za Generalštab i protiv Vučića, Siniše Malog i Gorana Vesića
Danas 12.12.2025
Lider pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović saopštio je danas da je potpisao dopunu krivične prijave u vezi sa slučajem Generalštab, kojom se prethodno podneta prijava proširuje i na Aleksandra Vučića, Sinišu Malog i Gorana Vesića. „Upravo sam potpisao… »
Vesti dana »
MSP Irana: Spremniji smo nego ikad za odbranu, odlučno ćemo odgovoriti na agresiju
RTV pre 1 satjoš 28 povezanih
Izrael i SAD napali Iran, Teheran uzvratio udarima po regionu
BBC News pre 26 minutajoš 35 povezanih
Gotovo?! "alatolah je mrtav, čekamo definitivnu potvrdu"! Izraelski zvaničnici kažu da bi se "šokirali ako bi se Hamnei pojavio uživo" (foto, video)
Kurir pre 11 minutajoš 152 povezane
Jedna osoba privedena u Parku Ušće, građani pokušali da prođu kroz kordon - bajkeri blokirali raskrsnicu
N1 Info pre 11 minutajoš 21 povezana
Ambasada Srbije u Teheranu: Još 14 naših državljana je u Iranu, poziv na oprez nakon raketnih napada
Euronews pre 26 minutajoš 22 povezane