Povezane vesti
Proširene krivične prijave za slučaj Generalštaba i protiv Siniše Malog, Aleksandra Vučića i Gorana Vesića
Pravda pre 1 dan
Lider pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović saopštio je da je potpisao dopunu krivične prijave u vezi sa slučajem Generalštab, kojom se prethodno podneta prijava proširuje i na predsednika Aleksandra Vučića, Sinišu Malog i Gorana Vesića. "Upravo sam… »
Savo Manojlović: Proširili smo krivične prijave za Generalštab i protiv Aleksandra Vučića, Siniše Malog i Gorana Vesića
Serbian News Media pre 1 dan
Lider pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović saopštio je danas da je potpisao dopunu krivične prijave u vezi sa slučajem Generalštab, kojom se prethodno podneta prijava proširuje i na Aleksandra Vučića, Sinišu Malog i Gorana Vesića. Upravo sam potpisao… »
Manojlović: Proširili smo prijave za Generalštab na Vučića, Malog i Vesića
N1 Info pre 1 dan
Lider pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović saopštio je da je potpisao dopunu krivične prijave u vezi sa slučajem Generalštab, kojom se prethodno podneta prijava proširuje i na predsednika Aleksandra Vučića, Sinišu Malog i Gorana Vesića. "Upravo sam… »
Manojlović: Proširili smo prijave za Generalštab na Vučića, Malog i Vesića
Novi magazin pre 1 dan
Savo Manojlović: Proširili smo krivične prijave za Generalštab i protiv Vučića, Siniše Malog i Gorana Vesića
Danas pre 1 dan
Lider pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović saopštio je danas da je potpisao dopunu krivične prijave u vezi sa slučajem Generalštab, kojom se prethodno podneta prijava proširuje i na Aleksandra Vučića, Sinišu Malog i Gorana Vesića. „Upravo sam potpisao… »
Vesti dana »
Još danas hladno i maglovito: Od sutra više sunca, postepeno toplije
N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih
U pucnjavi na Univerzitetu Braun ubijene dve, a ranjeno devet osoba: Vlasti tragaju za osumnjičenim
Euronews pre 27 minutajoš 17 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Masovni napad dronovima tokom noći: Ruska PVO oborila čak 141 letelicu
Euronews pre 52 minutajoš 10 povezanih
Milošević, Izetbegović i Tuđman: Danas se navršava 30 godina od potpisivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma
Alo pre 52 minutajoš 8 povezanih
SSP: Vlast navodno radi na Zakonu roditelj-negovatelj, a zapravo odbija da primeni naš predlog
Nedeljnik pre 7 minutajoš 4 povezane