Povezane vesti
Proširene krivične prijave za slučaj Generalštaba i protiv Siniše Malog, Aleksandra Vučića i Gorana Vesića
Pravda 12.12.2025
Lider pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović saopštio je da je potpisao dopunu krivične prijave u vezi sa slučajem Generalštab, kojom se prethodno podneta prijava proširuje i na predsednika Aleksandra Vučića, Sinišu Malog i Gorana Vesića. "Upravo sam… »
Savo Manojlović: Proširili smo krivične prijave za Generalštab i protiv Aleksandra Vučića, Siniše Malog i Gorana Vesića
Serbian News Media 12.12.2025
Lider pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović saopštio je danas da je potpisao dopunu krivične prijave u vezi sa slučajem Generalštab, kojom se prethodno podneta prijava proširuje i na Aleksandra Vučića, Sinišu Malog i Gorana Vesića. Upravo sam potpisao… »
Manojlović: Proširili smo prijave za Generalštab na Vučića, Malog i Vesića
N1 Info 12.12.2025
Lider pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović saopštio je da je potpisao dopunu krivične prijave u vezi sa slučajem Generalštab, kojom se prethodno podneta prijava proširuje i na predsednika Aleksandra Vučića, Sinišu Malog i Gorana Vesića. "Upravo sam… »
Manojlović: Proširili smo prijave za Generalštab na Vučića, Malog i Vesića
Novi magazin 12.12.2025
Savo Manojlović: Proširili smo krivične prijave za Generalštab i protiv Vučića, Siniše Malog i Gorana Vesića
Danas 12.12.2025
Lider pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović saopštio je danas da je potpisao dopunu krivične prijave u vezi sa slučajem Generalštab, kojom se prethodno podneta prijava proširuje i na Aleksandra Vučića, Sinišu Malog i Gorana Vesića. „Upravo sam potpisao… »
Vesti dana »
Na današnji dan, 14. april: Počela dvonedeljna blokada zgrada RTS od strane studenata, preminuo Filip David...
N1 Info pre 1 satjoš 1 povezana
"Izdaja porodice nije dostignuće" Ovo je bivša žena Petera Mađara koju je tajno snimao: Razvod je bio jeziv i sav prljav veš je isplivao
Blic pre 30 minutajoš 2 povezane
Pretnje potapanjem brodova iz Bele kuće i Teherana; Pakistan predlaže još jednu rundu pregovora između SAD i Irana
RTS pre 0 minutajoš 1 povezana
Sprema se veliki vremenski preokret: Detaljna RHMZ prognoza do kraja maja, Srbiji prete nepogode
Blic pre 1 satjoš 4 povezane