Povezane vesti
Proširene krivične prijave za slučaj Generalštaba i protiv Siniše Malog, Aleksandra Vučića i Gorana Vesića
Pravda 12.12.2025
Lider pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović saopštio je da je potpisao dopunu krivične prijave u vezi sa slučajem Generalštab, kojom se prethodno podneta prijava proširuje i na predsednika Aleksandra Vučića, Sinišu Malog i Gorana Vesića. "Upravo sam… »
Savo Manojlović: Proširili smo krivične prijave za Generalštab i protiv Aleksandra Vučića, Siniše Malog i Gorana Vesića
Serbian News Media 12.12.2025
Lider pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović saopštio je danas da je potpisao dopunu krivične prijave u vezi sa slučajem Generalštab, kojom se prethodno podneta prijava proširuje i na Aleksandra Vučića, Sinišu Malog i Gorana Vesića. Upravo sam potpisao… »
Manojlović: Proširili smo prijave za Generalštab na Vučića, Malog i Vesića
N1 Info 12.12.2025
Lider pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović saopštio je da je potpisao dopunu krivične prijave u vezi sa slučajem Generalštab, kojom se prethodno podneta prijava proširuje i na predsednika Aleksandra Vučića, Sinišu Malog i Gorana Vesića. "Upravo sam… »
Manojlović: Proširili smo prijave za Generalštab na Vučića, Malog i Vesića
Novi magazin 12.12.2025
Savo Manojlović: Proširili smo krivične prijave za Generalštab i protiv Vučića, Siniše Malog i Gorana Vesića
Danas 12.12.2025
Lider pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović saopštio je danas da je potpisao dopunu krivične prijave u vezi sa slučajem Generalštab, kojom se prethodno podneta prijava proširuje i na Aleksandra Vučića, Sinišu Malog i Gorana Vesića. „Upravo sam potpisao… »
Vesti dana »
„Dnevnik” saznaje: Pritvor zbog pokušaja ubistva u Ratkovu osumnjičeni za pucnjavu izneo odbranu u somborskom tužilaštvu u krvavom obračunu u pekari teško povređen muškarac
Dnevnik pre 2 satajoš 46 povezanih
Osam godina od ubistva Olivera Ivanovića: Pitanja bez odgovora i zid ćutanja (VIDEO)
Insajder pre 11 minutajoš 26 povezanih
"U pitanju je opasan presedan": Uz Jelenu Kleut stala novinarska udruženja, kolege, opozicija...
Moj Novi Sad pre 47 minutajoš 60 povezanih
Novi Sad pod opsadom zbog pijanog begunca: Detalji ludačke jurnjave, povređen policajac (video)
Mondo pre 2 satajoš 64 povezane
Brnabić: Priština sabotira istragu o ubistvu Olivera Ivanovića, i dalje insistiramo na pravdi
Pravda pre 6 minutajoš 33 povezane