Povezane vesti
Đani upao u sobu kod Bake Praseta: Isplivao snimak, jutjuber šokiran kada ga je ugledao, evo šta mu je pevač uradio
Mondo pre 29 dana
Folker Radiša Trajković Đani pokazao se kao komšija jutjuberu Bogdanu Iliću, poznatom kao Baka Prase, u istoj zgradi u elitnom naselju, a prema snimku koji se nedavno pojavio, izgleda da su u vrlo dobrim odnosima. U jednom od Bakinih videa zabeležen je… »
Đani upao kod Bake Praseta u spavaću sobu da ga probudi Jutjuber skočio kao ošuren, isplivao hit snimak
Blic pre 30 dana
Baka Prase živi u penthausu sa devojkom Milenom Đani napravio šou od ranog jutra Folker Radiša Trajković Đani komšija je jutjuberu Bogdanu Iliću, koji je poznatiji kao Baka Prase u zgradi u luksuznom naselju, a sudeći po jednom novom klipu, oni su i te… »
Đani upao kod Bake Praseta u spavaću sobu! Isplivao šok snimak: Jutjuberu ništa nije bilo jasno, a onda mu se folker obratio...…
Kurir pre 30 dana
Folker Radiša Trajković Đani komšija je jutjuberu Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baka Prase, u zgradi u luksuznom naselju, a sudeći po jednom novom klipu, u odličnim su odnosima. Naime, u jednom klipu jutjubera, snimili su kako Đani ulazi u njegovu… »
Đani uleteo u stan bake praseta Jutjuber spavao, nije znao šta mu se sprema! (video)
Alo pre 30 dana
Đani je upao u sobu i iz sveg glasa zapevao "Sam sam" Folker Radiša Trajković Đani komšija je jutjuberu Bogdanu Iliću, koji je poznatiji kao Baka Prase. Žive u zgradi u luksuznom naselju, a sudeći po jednom novom klipu, oni su i te kako bliski. Naime, u… »
Đani upao u stan Bake Praseta u BG na vodi! Kad je video njegovu reakciju, odmah pobegao: "Bio sam spreman…"
Telegraf pre 30 dana
Pevač Radiša Trajković Đani upao je luskuzni stan Bake Praseta i uplašio ga u spavaćoj sobi. Bakini prijatelji odlučili su da se našale sa jutjuberom, pa su pozvali Đanija koji je došao sa sinom Milošem i Bogdana probudio iz sna svojim hitom "Sam sam"… »
Vesti dana »
Oni su danima na terenu i pomažu građanima: Pripadnici policije i Sektora za vanredne situacije tihi heroji u teškoj situaciji (FOTO)
RINA pre 2 satajoš 38 povezanih
Milioni otišli na tužbe zbog seče drveća, pad stabala sa privatnih poseda parališe elektroenergetski sistem: Ministarka Mesarović u Ivanjici, najavila da stiže pojačanje kako bi se situacija normalizovala
RINA pre 18 minutajoš 27 povezanih
Led i poledica u Beogradu: Ekipe čiste kritične ulice - gde je najopasnije i koji kolovozi su najkritičniji
Euronews pre 1 satjoš 57 povezanih
Šef francuske diplomatije pozvao SAD da prekinu sa ucenjivanjem oko Grenlanda
Beta pre 3 satajoš 26 povezanih