Povezane vesti

Đani upao u sobu kod Bake Praseta: Isplivao snimak, jutjuber šokiran kada ga je ugledao, evo šta mu je pevač uradio

Đani upao u sobu kod Bake Praseta: Isplivao snimak, jutjuber šokiran kada ga je ugledao, evo šta mu je pevač uradio

Mondo pre 8 sati
Folker Radiša Trajković Đani pokazao se kao komšija jutjuberu Bogdanu Iliću, poznatom kao Baka Prase, u istoj zgradi u elitnom naselju, a prema snimku koji se nedavno pojavio, izgleda da su u vrlo dobrim odnosima. U jednom od Bakinih videa zabeležen je… »
Đani upao kod Bake Praseta u spavaću sobu da ga probudi Jutjuber skočio kao ošuren, isplivao hit snimak

Đani upao kod Bake Praseta u spavaću sobu da ga probudi Jutjuber skočio kao ošuren, isplivao hit snimak

Blic pre 9 sati
Baka Prase živi u penthausu sa devojkom Milenom Đani napravio šou od ranog jutra Folker Radiša Trajković Đani komšija je jutjuberu Bogdanu Iliću, koji je poznatiji kao Baka Prase u zgradi u luksuznom naselju, a sudeći po jednom novom klipu, oni su i te… »
Đani upao kod Bake Praseta u spavaću sobu! Isplivao šok snimak: Jutjuberu ništa nije bilo jasno, a onda mu se folker obratio...…

Đani upao kod Bake Praseta u spavaću sobu! Isplivao šok snimak: Jutjuberu ništa nije bilo jasno, a onda mu se folker obratio...…

Kurir pre 9 sati
Folker Radiša Trajković Đani komšija je jutjuberu Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baka Prase, u zgradi u luksuznom naselju, a sudeći po jednom novom klipu, u odličnim su odnosima. Naime, u jednom klipu jutjubera, snimili su kako Đani ulazi u njegovu… »
Đani uleteo u stan bake praseta Jutjuber spavao, nije znao šta mu se sprema! (video)

Đani uleteo u stan bake praseta Jutjuber spavao, nije znao šta mu se sprema! (video)

Alo pre 9 sati
Đani je upao u sobu i iz sveg glasa zapevao "Sam sam" Folker Radiša Trajković Đani komšija je jutjuberu Bogdanu Iliću, koji je poznatiji kao Baka Prase. Žive u zgradi u luksuznom naselju, a sudeći po jednom novom klipu, oni su i te kako bliski. Naime, u… »
Đani upao u stan Bake Praseta u BG na vodi! Kad je video njegovu reakciju, odmah pobegao: "Bio sam spreman…"

Đani upao u stan Bake Praseta u BG na vodi! Kad je video njegovu reakciju, odmah pobegao: "Bio sam spreman…"

Telegraf pre 10 sati
Pevač Radiša Trajković Đani upao je luskuzni stan Bake Praseta i uplašio ga u spavaćoj sobi. Bakini prijatelji odlučili su da se našale sa jutjuberom, pa su pozvali Đanija koji je došao sa sinom Milošem i Bogdana probudio iz sna svojim hitom "Sam sam"… »

Vesti dana »