Povezane vesti
"Varaju muževe u mojoj kafani, dovode švalere" Folker razotkrio koleginice: Zbog toga ne sme nijedna da kaže jednu lošu reč za…
Kurir pre 1 dan
Era Ojdanić šokirao je javnost kada je nedavno priznao da pevačice varaju muževe u njegovoj kafani. Kako je tada otkrio, koleginice imaju poverenja u njega jer godinama čuva njihove tajne. - Kod mene u kafani sam pokrivao koleginice koje su varale svoje… »
"Varaju muževe u mojoj kafani, dovode švalere" Pevač raskrinkao koleginice: "Dolaze na prenoćište"
Alo pre 1 dan
Kako je tada otkrio, koleginice imaju poverenja u njega jer godinama čuva njihove tajne. Era Ojdanić šokirao je javnost kada je nedavno priznao da pevačice varaju muževe u njegovoj kafani. Kako je tada otkrio, koleginice imaju poverenja u njega jer… »
Vesti dana »
U pucnjavi na univerzitetu Braun u SAD najmanje dvoje poginulih i osmoro ranjenih
N1 Info pre 27 minutajoš 17 povezanih
(Video) Rusija u plamenu kao nikad do sad! Gori Krim, Putin ne zna šta ga je snašlo od eksplozija: PVO "grmela" bez prestanka!
Blic pre 11 minutajoš 10 povezanih
SSP: Vlast kobajagi radi na Zakonu roditelj-negovatelj, a zapravo odbija da primeni naš predlog
N1 Info pre 6 minutajoš 4 povezane