Povezane vesti
„Od stresa sam dobila dve nove ciste“: Marija Mikić o zdravstvenom stanju i krahu braka
Nova pre 7 sati
Pevačica Marija Mikić otvoreno je progovorila o teškom periodu kroz koji je prošla poslednjih meseci – od razvoda do zdravstvenih problema koji su je primorali da se povuče sa scene. Kako je ispričala, upravo u vreme razilaženja sa bivšim suprugom… »
Pevačici se nakon razvoda pogoršalo zdravstveno stanje, potražila stručnu pomoć!
Alo pre 7 sati
Nije krila da je ptražila i stručnu pomoć kako bi lakše prevazišla izazove. Pevačica Marija Mikić iza sebe imala je turbulentnu godinu. Osim zdravstvenih problema sa kojima se suočavala kada je operisala ciste na glasnim žicama, došlo je i do kraha braka… »
"Od stresa sam dobila dve nove ciste" Mariji Mikić se nakon razvoda pogoršalo zdravlje: potražila i pomoć terapeuta
Blic pre 8 sati
Govorila o periodu oporavka nakon operacije Apelovala na mlade da potraže psihoterapeuta i otvoreno pričaju o problemima Pevačica Marija Mikić iza sebe ima turbulentnu godinu. Pored zdravstvenih problema sa kojima se suočavala kada je operisala ciste na… »
"Od stresa sam dobila dve nove ciste": Marija Mikić o agoniji kroz koju prolazi, detaljno govorila o razvodu
Mondo pre 8 sati
Pevačica Marija Mikić progovorila je o izuzetno teškom periodu, i otkrila da je zbog stresa dobila sve ciste. Ona ne krije koliko joj je teško pao razvod od Jovana Pantića, ali da je uradila ono što je najbolje za njenu decu. Pogledajte fotografije… »
Mariji Mikić se posle razvoda pogoršalo stanje: “Dobila sam dve nove ciste od stresa”
Telegraf pre 8 sati
Pevačica Marija Mikić iza sebe ima turbulentnu godinu. Pored zdravstvenih problema sa kojima se suočavala kada je operisala ciste na glasnim žicama, došlo je i do kraha braka sa suprugom Jovanom Pantićem sa kojim ima dvoje dece. Marija je sada govorila o… »
"Od stresa sam dobila dve nove ciste", Marija Mikić progovorila o zdravstvenim problemima: Mnogi to pretrpe, operišu se…
Kurir pre 9 sati
Marija Mikić govorila je o razvodu, privatnom životu ali i zdravestvenim problemima sa kojima se mesecima borila. U trenutku razilaženja od bivšeg supruga ni zdravlje joj nije bilo u najboljem redu, te je usledio bolan period. Problem sa glasnim žicama… »
Vesti dana »
Partizanu prvi globalni večiti derbi i prilika da promeni tok sezone
RTS pre 20 minutajoš 6 povezanih
„‘Trampekonomija’ ne funkcioniše“: Ekonomista Džozef Stiglic gostovao u Beogradu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Evropska unija potvrdila odluku da na neodređeno vreme zamrzne rusku imovinu
RTS pre 1 satjoš 3 povezane
Određen pritvor mladiću (23) iz BiH: U prevrtanju čamca na Savi troje migranata poginulo, spaseni bili u teškom stanju! Strašni prizori (video)
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana
EU zamrznula 210 milijardi evra ruske imovine, Mađarska i Slovačka se protive merama
Danas pre 55 minutajoš 1 povezana