Povezane vesti
Hrka: Pokušaji da se moja borba uprlja, nisam imala dublerku tokom štrajka glađu
N1 Info 12.12.2025
Majka mladića stradalog u padu novosadske nadstrešnice Dijana Hrka izjavila je danas FoNetu da se suočava sa pokušajima da se njena borba za odgovornost za tu tragediju uprlja i obezvredi, ističući da je sve vreme samostalno štrajkovala glađu i da nije… »
Dijana Hrka: Pokušaji da se moja borba uprlja, nisam imala dublerku tokom štrajka glađu
Radio 021 12.12.2025
Majka mladića stradalog u padu novosadske nadstrešnice Dijana Hrka kaže da se suočava sa pokušajima da se njena borba za odgovornost za tu tragediju uprlja i obezvredi. Ističe da nije imala dublerku u šatoru u kojem je protestovala ispred Skupštine… »
Hrka: Nisam imala dublerku, pokušavaju da uprljaju moju borbu
Danas 12.12.2025
Majka mladića stradalog u padu novosadske nadstrešnice Dijana Hrka izjavila je danas FoNetu da se suočava sa pokušajima da se njena borba za odgovornost za tu tragediju uprlja i obezvredi, ističući da je sve vreme samostalno štrajkovala glađu i da nije… »
Vesti dana »
Studentska akcija (Ne)bojte se i dalje smo tu, počela tišinom ispred beogradskog Pravnog fakulteta
Beta pre 2 satajoš 12 povezanih
'Biću miran tek kad svi odu': Evakuacija putnika broda pogođenog hantavirusom
BBC News pre 7 minutajoš 76 povezanih
Iran poslao Pakistanu odgovor na američki predlog o okončanju rata
Serbian News Media pre 27 minutajoš 20 povezanih
Ministarka: Uskoro potpisivanje ugovora za gasnu elektranu kod Niša, plan da bude završena u naredne četiri godine
Ekapija pre 2 satajoš 16 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 11. maj: Sutra toplo i nestabilno vreme
Serbian News Media pre 52 minutajoš 15 povezanih