Povezane vesti
Hrka: Pokušaji da se moja borba uprlja, nisam imala dublerku tokom štrajka glađu
N1 Info 12.12.2025
Majka mladića stradalog u padu novosadske nadstrešnice Dijana Hrka izjavila je danas FoNetu da se suočava sa pokušajima da se njena borba za odgovornost za tu tragediju uprlja i obezvredi, ističući da je sve vreme samostalno štrajkovala glađu i da nije… »
Dijana Hrka: Pokušaji da se moja borba uprlja, nisam imala dublerku tokom štrajka glađu
Radio 021 12.12.2025
Majka mladića stradalog u padu novosadske nadstrešnice Dijana Hrka kaže da se suočava sa pokušajima da se njena borba za odgovornost za tu tragediju uprlja i obezvredi. Ističe da nije imala dublerku u šatoru u kojem je protestovala ispred Skupštine… »
Hrka: Nisam imala dublerku, pokušavaju da uprljaju moju borbu
Danas 12.12.2025
Majka mladića stradalog u padu novosadske nadstrešnice Dijana Hrka izjavila je danas FoNetu da se suočava sa pokušajima da se njena borba za odgovornost za tu tragediju uprlja i obezvredi, ističući da je sve vreme samostalno štrajkovala glađu i da nije… »
Vesti dana »
Toplotni talas u Srbiji: Sunčano i veoma toplo vreme sa meteoalarmima i upozorenjem na požare
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 36 povezanih
Dva razorna zemljotresa u Venecueli u manje od minut: Desetine mrtvih i stotine povređenih
BBC News pre 52 minutajoš 101 povezana
Završena vanredna sednica Skupštine, usvojene sve tačke koje su bile na dnevnom redu
RTV pre 2 minutajoš 21 povezana
Švedska igra protiv Japana: Evo gde možete gledati direktan prenos ovog meča
Kurir pre 7 minutajoš 132 povezane
Razbio flašicu i odgurnuo trenera: Šta se krije iza besa Edina Džeka? Oglasio se Barbarez
Mondo pre 12 minutajoš 20 povezanih