Povezane vesti
Hrka: Pokušaji da se moja borba uprlja, nisam imala dublerku tokom štrajka glađu
N1 Info pre 29 dana
Majka mladića stradalog u padu novosadske nadstrešnice Dijana Hrka izjavila je danas FoNetu da se suočava sa pokušajima da se njena borba za odgovornost za tu tragediju uprlja i obezvredi, ističući da je sve vreme samostalno štrajkovala glađu i da nije… »
Hrka: Nisam imala dublerku, pokušavaju da uprljaju moju borbu
Danas pre 29 dana
Majka mladića stradalog u padu novosadske nadstrešnice Dijana Hrka izjavila je danas FoNetu da se suočava sa pokušajima da se njena borba za odgovornost za tu tragediju uprlja i obezvredi, ističući da je sve vreme samostalno štrajkovala glađu i da nije… »
Dijana Hrka: Pokušaji da se moja borba uprlja, nisam imala dublerku tokom štrajka glađu
Radio 021 pre 29 dana
Majka mladića stradalog u padu novosadske nadstrešnice Dijana Hrka kaže da se suočava sa pokušajima da se njena borba za odgovornost za tu tragediju uprlja i obezvredi. Ističe da nije imala dublerku u šatoru u kojem je protestovala ispred Skupštine… »
Vesti dana »
Oni su danima na terenu i pomažu građanima: Pripadnici policije i Sektora za vanredne situacije tihi heroji u teškoj situaciji (FOTO)
RINA pre 1 satjoš 36 povezanih
Putevi Srbije upozoravaju vozače na pojavu poledice i magle u jutarnjim i večernjim satima
Danas pre 25 minutajoš 57 povezanih
Velika Britanija pregovara sa evropskim saveznicima o slanju trupa na Grenland
Vesti online pre 2 satajoš 27 povezanih
"Ne osećamo neprijateljstvo prema iranskom narodu", izraelski ministar: Vlasti u Teheranu podržavaju terorizam i radikalizam
Večernje novosti pre 35 minutajoš 23 povezane