Povezane vesti
Hrka: Pokušaji da se moja borba uprlja, nisam imala dublerku tokom štrajka glađu
N1 Info 12.12.2025
Majka mladića stradalog u padu novosadske nadstrešnice Dijana Hrka izjavila je danas FoNetu da se suočava sa pokušajima da se njena borba za odgovornost za tu tragediju uprlja i obezvredi, ističući da je sve vreme samostalno štrajkovala glađu i da nije… »
Dijana Hrka: Pokušaji da se moja borba uprlja, nisam imala dublerku tokom štrajka glađu
Radio 021 12.12.2025
Majka mladića stradalog u padu novosadske nadstrešnice Dijana Hrka kaže da se suočava sa pokušajima da se njena borba za odgovornost za tu tragediju uprlja i obezvredi. Ističe da nije imala dublerku u šatoru u kojem je protestovala ispred Skupštine… »
Hrka: Nisam imala dublerku, pokušavaju da uprljaju moju borbu
Danas 12.12.2025
Majka mladića stradalog u padu novosadske nadstrešnice Dijana Hrka izjavila je danas FoNetu da se suočava sa pokušajima da se njena borba za odgovornost za tu tragediju uprlja i obezvredi, ističući da je sve vreme samostalno štrajkovala glađu i da nije… »
Vesti dana »
Uhapšene četiri osobe zbog sumnje da su pretukle advokata (44) i mladića (18) na Novom Beogradu
Newsmax Balkans pre 36 minutajoš 38 povezanih
Evropska demokratska partija o izjavi Snežane Paunović: vlada Srbije prešla crvenu liniju
Beta pre 1 satjoš 80 povezanih
Đurić u Vašingtonu na ministarskoj konferenciji o političkom nasilju i terorizmu
Beta pre 1 satjoš 25 povezanih
Poznati UFC borac predvideo sve rezultate na Svetskom prvenstvu, evo šta je rekao: Ko osvaja Mundijal?
Telegraf pre 51 minutajoš 165 povezanih