Povezane vesti

Hrka: Pokušaji da se moja borba uprlja, nisam imala dublerku tokom štrajka glađu

Hrka: Pokušaji da se moja borba uprlja, nisam imala dublerku tokom štrajka glađu

N1 Info pre 1 dan
Majka mladića stradalog u padu novosadske nadstrešnice Dijana Hrka izjavila je danas FoNetu da se suočava sa pokušajima da se njena borba za odgovornost za tu tragediju uprlja i obezvredi, ističući da je sve vreme samostalno štrajkovala glađu i da nije… »
Dijana Hrka: Pokušaji da se moja borba uprlja, nisam imala dublerku tokom štrajka glađu

Dijana Hrka: Pokušaji da se moja borba uprlja, nisam imala dublerku tokom štrajka glađu

Radio 021 pre 1 dan
Majka mladića stradalog u padu novosadske nadstrešnice Dijana Hrka kaže da se suočava sa pokušajima da se njena borba za odgovornost za tu tragediju uprlja i obezvredi. Ističe da nije imala dublerku u šatoru u kojem je protestovala ispred Skupštine… »
Hrka: Nisam imala dublerku, pokušavaju da uprljaju moju borbu

Hrka: Nisam imala dublerku, pokušavaju da uprljaju moju borbu

Danas pre 1 dan
Majka mladića stradalog u padu novosadske nadstrešnice Dijana Hrka izjavila je danas FoNetu da se suočava sa pokušajima da se njena borba za odgovornost za tu tragediju uprlja i obezvredi, ističući da je sve vreme samostalno štrajkovala glađu i da nije… »

Vesti dana »