Повезане вести

Марија Шерифовић са Јованом Пајић напустила државу. Ево где се певачице сада налазе! (фото)

Марија Шерифовић са Јованом Пајић напустила државу. Ево где се певачице сада налазе! (фото)

Ало 12.12.2025
Ових дана ће боравити на егзотичној дестинацији, одакле су одмах објавиле кадрове са луксузне локације. Певачица Марија Шерифовић отишла је на одмор, а у току путовања снимала је видео за свој јутјуб канал. Друштво јој је… »
Марија Шерифовић и Јована Пајић на рођенданском путовању: Певачице нераздвојне, отишле на ову егзотичну дестинацију

Марија Шерифовић и Јована Пајић на рођенданском путовању: Певачице нераздвојне, отишле на ову егзотичну дестинацију

Мондо 12.12.2025
Певачица Марија Шерифовић отишла је на одмор, па је снимила видео у току путовања. Она је показала да јој друштво прави колегиница Јована Пајић, док је одраније познато да су њих две и те како блиске. Марија и Јована су све… »
" Јованиној сродној души..." Марија Шерифовић и Пајићева на луксузном путовању: Отишле у егзотичне крајеве, а ово је повод…

" Јованиној сродној души..." Марија Шерифовић и Пајићева на луксузном путовању: Отишле у егзотичне крајеве, а ово је повод…

Курир 12.12.2025
Певачица Марија Шерифовић отишла је на одмор, а друштво јој прави колегиница и блиска пријатељица Јована Пајић. Марија је снимила и поделила неколико тренутака са лудог путовања, а како се може видети, она и Јована су све време… »
"Јованиној сродној души..." Марија и Јована отпутовале на Бали: Ево ко им се прикључио на путовању

"Јованиној сродној души..." Марија и Јована отпутовале на Бали: Ево ко им се прикључио на путовању

Телеграф 12.12.2025
Певачица Марија Шерифовић отишла је на одмор, па је снимила видео у току путовања. Друштво јој на путовању прави колегиница Јована Пајић будући да су њих две блиске од раније. Пријатељице су се уснимиле насмејане, па су… »
(Фото) "Јованиној сродној души се ово организовало" Марија Шерифовић са колегиницом на путовању из снова: "Ја не знам шта…

(Фото) "Јованиној сродној души се ово организовало" Марија Шерифовић са колегиницом на путовању из снова: "Ја не знам шта…

Блиц 12.12.2025
Марија је истакла колико је поносна на Јовану Пајић. Јована има присан однос са Маријиним сином. Певачица Марија Шерифовић отишла је на одмор, па је снимила видео у току путовања. Она је показала да јој друштво прави колегиница… »

Вести дана »