Povezane vesti

Marija Šerifović sa Jovanom Pajić napustila državu. Evo gde se pevačice sada nalaze! (foto)

Marija Šerifović sa Jovanom Pajić napustila državu. Evo gde se pevačice sada nalaze! (foto)

Alo pre 4 sati
Ovih dana će boraviti na egzotičnoj destinaciji, odakle su odmah objavile kadrove sa luksuzne lokacije. Pevačica Marija Šerifović otišla je na odmor, a u toku putovanja snimala je video za svoj jutjub kanal. Društvo pravila koleginica Jovana Pajić, sa… »
Marija Šerifović i Jovana Pajić na rođendanskom putovanju: Pevačice nerazdvojne, otišle na ovu egzotičnu destinaciju

Marija Šerifović i Jovana Pajić na rođendanskom putovanju: Pevačice nerazdvojne, otišle na ovu egzotičnu destinaciju

Mondo pre 6 sati
Pevačica Marija Šerifović otišla je na odmor, pa je snimila video u toku putovanja. Ona je pokazala da joj društvo pravi koleginica Jovana Pajić, dok je odranije poznato da su njih dve i te kako bliske. Marija i Jovana su sve vreme bile nasmejane, pa su… »
" Jovaninoj srodnoj duši..." Marija Šerifović i Pajićeva na luksuznom putovanju: Otišle u egzotične krajeve, a ovo je povod…

" Jovaninoj srodnoj duši..." Marija Šerifović i Pajićeva na luksuznom putovanju: Otišle u egzotične krajeve, a ovo je povod…

Kurir pre 6 sati
Pevačica Marija Šerifović otišla je na odmor, a društvo joj pravi koleginica i bliska prijateljica Jovana Pajić. Marija je snimila i podelila nekoliko trenutaka sa ludog putovanja, a kako se može videti, ona i Jovana su sve vreme bile nasmejane, pa su… »
"Jovaninoj srodnoj duši..." Marija i Jovana otputovale na Bali: Evo ko im se priključio na putovanju

"Jovaninoj srodnoj duši..." Marija i Jovana otputovale na Bali: Evo ko im se priključio na putovanju

Telegraf pre 6 sati
Pevačica Marija Šerifović otišla je na odmor, pa je snimila video u toku putovanja. Društvo joj na putovanju pravi koleginica Jovana Pajić budući da su njih dve bliske od ranije. Prijateljice su se usnimile nasmejane, pa su priredile iznenađenje… »
(Foto) "Jovaninoj srodnoj duši se ovo organizovalo" Marija Šerifović sa koleginicom na putovanju iz snova: "Ja ne znam šta…

(Foto) "Jovaninoj srodnoj duši se ovo organizovalo" Marija Šerifović sa koleginicom na putovanju iz snova: "Ja ne znam šta…

Blic pre 7 sati
Marija je istakla koliko je ponosna na Jovanu Pajić. Jovana ima prisan odnos sa Marijinim sinom. Pevačica Marija Šerifović otišla je na odmor, pa je snimila video u toku putovanja. Ona je pokazala da joj društvo pravi koleginica Jovana Pajić, dok je… »

Vesti dana »