Povezane vesti
Mislim da me je Žarko varao, žalio se i na moje kuvanje: Bojana Lazić o krahu braka
Story pre 5 sati
Voditeljka Bojana Lazić u braku sa kolegom Žarkom Lazićem dobila je sina Matiju, a njihov odnos nakon razvoda postao je, kako sama tvrdi, neočekivano bolji. Bojana je izuzetno iskrena u priči o detaljima njihovog braka i razlaza, priznajući da supruga… »
"Mislim da me je Žarko varao!" Iskrena ispovest Bojane Lazić o krahu braka s voditeljem: Dok smo bili zajedno radila sam u…
Kurir pre 5 sati
Voditeljka Bojana Lazić u braku sa kolegom Žarkom Lazićem dobila je sina Matiju, a sada tvrdi da se mnogo bolje slažu od kada su se razveli. Bojana Lazić nije uspela muža da osvoji "preko stomaka" i priznaje da njen bivši muž Žarko, nije bio oduševljen… »
Voditeljka "Pinka" (39) bila u braku sa kolegom, pa šokirala priznanjem: "Muškarcima ne verujem, mislim da me je varao"
Blic pre 14 sati
Izrazila je sumnju da je njeno bivši muž bio veran tokom njihovog braka. Podelila je komične anegdote iz svog braka. Voditeljka Bojana Lazić (39) godinama je bila u braku sa kolegom Žarko Lazićem, sa kojim je dobila sina, a nakon njihovog razvoda… »
Vesti dana »
Karlik se moli za Željka: ''Ponekad je život veći od košarke''
Sportske.net pre 53 minutajoš 5 povezanih
„‘Trampekonomija’ ne funkcioniše“: Ekonomista Džozef Stiglic gostovao u Beogradu
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Pritvor mladiću iz BiH osumnjičenom za krijumčarenje migranata čamcem koji se prevrnuo na Savi
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Evropska unija potvrdila odluku da na neodređeno vreme zamrzne rusku imovinu
RTS pre 53 minutajoš 3 povezane
EU zamrznula 210 milijardi evra ruske imovine, Mađarska i Slovačka se protive merama
Danas pre 9 minutajoš 1 povezana