Povezane vesti
Šta nas guši? Zagađivači koriste najprljaviji ugalj, a mi to plaćamo zdravljem, kraćim životnim vekom i novcem
Glas Zaječara 12.12.2025
Profesor Tehnološko-metalurškog fakulteta u penziji Petar Đukić kaže da je Srbija jedna od zemalja koja proizvodi najviše ugljen-dioksida po ostvarenom kilovatu električne energije. Problemi su u većini gradova - od Beograda, Niša, Novog Sada, Užica… »
Šta nas guši? Zagađivači koriste najprljaviji ugalj, a mi to plaćamo zdravljem, kraćim životnim vekom i novcem
N1 Info 12.12.2025
Profesor Tehnološko-metalurškog fakulteta u penziji Petar Đukić kaže da je Srbija jedna od zemalja koja proizvodi najviše ugljen-dioksida po ostvarenom kilovatu električne energije. Problemi su u većini gradova - od Beograda, Niša, Novog Sada, Užica… »
Vesti dana »
„Diskurs vlasti na nivou tinejdžera“: Prebilič o odnosu prema evroposlanicima i demokratiji
In medija pre 1 satjoš 31 povezana
Vlada Srbije: Ukidaju se takse prilikom ulaska u NP Tara za vozila tablica UE i BB
Užice oglasna tabla pre 2 satajoš 41 povezana
Đoković se izvinio skupljačici loptica posle incidenta! Novak priznao grešku zbog koje su mogli da ga diskvalifikuju: Nepotrebno, imao sam sreće...
Kurir pre 1 satjoš 91 povezana
Italija osudila puštanje na slobodu vlasnika izgorelog bara u Kran Montani i povukla svog ambasadora
Beta pre 2 satajoš 31 povezana
Zelenski: Konstruktivni razgovori sa SAD i Rusijom, ubrzo mogući i novi sastanci
Beta pre 42 minutajoš 24 povezane