Povezane vesti
Šta nas guši? Zagađivači koriste najprljaviji ugalj, a mi to plaćamo zdravljem, kraćim životnim vekom i novcem
Glas Zaječara pre 21 dana
Profesor Tehnološko-metalurškog fakulteta u penziji Petar Đukić kaže da je Srbija jedna od zemalja koja proizvodi najviše ugljen-dioksida po ostvarenom kilovatu električne energije. Problemi su u većini gradova - od Beograda, Niša, Novog Sada, Užica… »
Šta nas guši? Zagađivači koriste najprljaviji ugalj, a mi to plaćamo zdravljem, kraćim životnim vekom i novcem
N1 Info pre 21 dana
Profesor Tehnološko-metalurškog fakulteta u penziji Petar Đukić kaže da je Srbija jedna od zemalja koja proizvodi najviše ugljen-dioksida po ostvarenom kilovatu električne energije. Problemi su u većini gradova - od Beograda, Niša, Novog Sada, Užica… »
Vesti dana »
Košarkaši Crvene zvezde prvi put u istoriji pobedili Efes u Istanbulu
Nedeljnik pre 1 satjoš 88 povezanih
"Poginulo 47 osoba u baru u Kran-Montani": Među povređenima četiri državljana Srbije
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 59 povezanih
Promenljivo i toplije vreme u Srbiji uz najavu obilnih snežnih padavina i ledene kiše početkom januara
Naslovi.ai pre 2 satajoš 62 povezane
Snežni pokrivač stiže u veći deo Srbije: RHMZ najavljuje ledenu kišu i nagli pad temperature
Moj Novi Sad pre 56 minutajoš 20 povezanih