Povezane vesti
"Na planiram da rađam drugo dete" Anita Stanojlović ponižena kao nikad, ima nezaštićene odnose sa Filipom Đukićem
Kurir 12.12.2025
Rijaliti učesnice Mina Vrbaški i Anita Stanojlović su tokom žurke pričale o cimeru Filipu Đukiću, što su sada pred svima komentarisale. - O Filipu pričam, ona je rekla da ja imam Viktora, ali pretpostavljam da će Filip biti tu, ona se negde nada, neću da… »
Anita Stanojlović trudna? Voditelj otkrio da je imala nezaštićene odnose sa Filipom, Stanojlovićeva šokirala priznanjem
Alo 12.12.2025
Šok u Beloj kući. Aktuelna učesnica rijaliti programa Elita 9, Anita Stanojlović ima nesvakidašnji odnos sa Filipom Đukićem. Sada je progovorila o njihovoj vezi, pri čemu su se i drugi učesnici uključili u diskusiju, ali je istakla da ne planira drugo… »
"Ne planiram da rađam..." Šok! Rijaliti učesnica ima nezaštićeni odnos sa cimerom, koji ne želi sa njom vezu
Telegraf 12.12.2025
Rijaliti učesnica Anita Stanojlović ima nesvakidašnji odnos sa Filipom Đukićem u rijalitiju "Elita 9". Filip je ranije isticao kako je jedina prepreka da bude sa njom njeno dete, te da zbog toga ne bi bio sa Stanojlovićevom u ozbiljnom odnosu. O… »
"Ne planiram da rađam drugo dete" Imala odnose bez zaštite, a sa muškarcem je koji ne želi ništa ozbiljno sa njom! Rijaliti…
Blic 12.12.2025
Filip objašnjava prirodu njihovog odnosa, uz naglasak na kompromisu. Priča izaziva različite reakcije i komentare drugih učesnika rijalitija. Rijaliti učesnica Anita Stanojlović ima nesvakidašnji odnos sa Filipom Đukićem u rijalitiju "Elita 9". Ona je… »
Vesti dana »
Hilari Klinton svedočila da nije znala o Epstinovima zločinima i da se ne seća da ga je upoznala
Beta pre 48 minutajoš 31 povezana
Poljoprivrednik sa blokada: Poručuju nam da menjamo profesiju - mi drugog izbora nemamo (VIDEO)
Insajder pre 47 minutajoš 44 povezane
Studenti u blokadi najavili da će sve važne pozive i informacije građanima ubuduće slati mejlom
Serbian News Media pre 3 satajoš 17 povezanih
Sandra Kolaković odredila spisak: Evo koje rukometašice napadaju Švedsku
Euronews pre 41 minutajoš 33 povezane