Povezane vesti

"Preplakala sam celu tu noć u hotelskoj sobi": Karleuša ispričala kroz šta je sve prošla na modnoj reviji u Parizu

"Preplakala sam celu tu noć u hotelskoj sobi": Karleuša ispričala kroz šta je sve prošla na modnoj reviji u Parizu

Mondo pre 2 sata
Pop diva Jelena Karleuša priznala je da je izgubila telefon, pa je zbog toga celu noć provela u hotelu u suzama. Ispričala je da je imala manji peh upravo sa svojim telefonom, a sve je počelo kada je govorila o nabavci novog uređaja. Pogledajte… »
„Preplakala sam celu noć“ Karleuša izgubila telefon, zbog snimaka i slika nije mogla da se smiri

„Preplakala sam celu noć“ Karleuša izgubila telefon, zbog snimaka i slika nije mogla da se smiri

Telegraf pre 4 sati
Pop diva Jelena Karleuša otkrila je da je izgubila telefon, zbog čega je preplakala čitavu noć u hotelu. Ona je otkrila da je imala mali problem sa telefonom, a priču je započela oko novog telefona. - Pitaju me ljudi zašto jos uvek ne koristim Ajfon 17… »
"Celu tu noć sam preplakala" Jelena Karleuša proživela pako u Parizu: "Maltretirala sam ih da..."

"Celu tu noć sam preplakala" Jelena Karleuša proživela pako u Parizu: "Maltretirala sam ih da..."

Alo pre 6 sati
Evo o čemu se radi! Jelena Karleuša šetala je modnom pistom na fešn viku u Parizu prošle godine, a sada je ispričala zanimljivu anegdotu koja joj se dogodila tom prilikom. Kako tvrdi, izgubila je svoj telefon, te je preplakala celu noć u svojoj hotelskoj… »

Vesti dana »