Povezane vesti
"Prati me i preti mi" Ispovest Srpkinje koja je pretučena u Beranama o paklu koji još uvek traje
Mondo pre 2 sata
Nakon pisanja medija i objavljivanja skandaloznog snimka premlaćivanja nesrećne Dejane Ć., njene nevolje ne prestaju tada. Dejani je, kako tvrdi, pretio nepoznati muškarac - najverovatnije prijatelj osumnjičenog Vasa. Srpkinja je brutalno pretučena 25… »
Uleteo u kafić, pa joj gazio po glavi i šutirao je! Srpkinja koja je krvnički pretučena u Beranama proživljava pakao - "Pazi…
Kurir pre 4 sati
Nakon što je objavljen jeziv snimak premlaćivanja osumnjičeni je uhapšen, ali ni tada nisu prestali problemi nesrećne devojke. Dejani je, kako tvrdi, pretio nepoznati muškarac - najverovatnije prijatelj osumnjičenog Vasa. - Početkom ovog meseca mene i… »
"Pazi se, znam gde si..." Srpkinja (22), pretučena u Berana sad proživljava pakao: Gazio je po glavi, a sad...
Telegraf pre 4 sati
Ceo Balkan uznemirio je stravičan snimak prebijanja i iživljavanja nad Srpkinjom Dejanom Ć. (22)! Nju je, podsetimo, kako se sumnja brutalno pretukao Vaso R. (43) 25. oktobra u kafiću u kojem radi u Beranama. Nažalost, agonija devoke ne prolazi. Kako… »
Uleteo u kafić, pa je gazio po glavi i šutirao: Progovorila Srpkinja brutalno pretučena u Beranama, tvrdi da proživljava…
Blic pre 7 sati
Ona je izražavala zabrinutost za svoju i porodičnu bezbednost Pretnje su prijavljene policiji nakon sudskih instrukcija Dejanu Ć. (22) brutalno je pretukao, kako se sumnja, Vaso R. (43) 25. oktobra u kafiću u kojem radi. Nakon što je "Blic" objavio… »
Vesti dana »
MUP: Oko 70 odsto mladih uznemiravano putem interneta
Serbian News Media pre 27 minutajoš 19 povezanih
Lazović: Nadam se da još ima vremena da se ide ka nezavisnom REM-u, vlast sve vreme pokušava da progura svoje
N1 Info pre 1 satjoš 12 povezanih