Povezane vesti

"Pazi se, znam gde si" Srpkinja (22), pretučena u Beranama, sad proživljava pakao: Gazio je po glavi, a sad...

"Pazi se, znam gde si" Srpkinja (22), pretučena u Beranama, sad proživljava pakao: Gazio je po glavi, a sad...

Telegraf 13.12.2025
Ceo Balkan uznemirio je stravičan snimak prebijanja i iživljavanja nad Srpkinjom Dejanom Ć. (22)! Nju je, podsetimo, kako se sumnja brutalno pretukao Vaso R. (43) 25. oktobra u kafiću u kojem radi u Beranama. Nažalost, agonija devoke ne prolazi. Kako… »
Svedočenje muškarca koji je pobegao kada je Dejana brutalno pretučena: "Ne želim da imam problem"

Svedočenje muškarca koji je pobegao kada je Dejana brutalno pretučena: "Ne želim da imam problem"

Mondo pre 31 dana
Dejana Ć. (22) napadnuta je 25. oktobra u Beranama, u kafiću u kojem je radila, kada ju je, kako se sumnja, brutalno pretukao Vaso R. (43). Kako je ispričala Dejana, odbrana je na ročištu koje se održalo 10. decembra zahtevala da se ponovi veštačenje… »
"Ne želim da imam problem" svedočio muškarac koji je pobegao dok je devojka brutalno tučena u kafiću u Beranama: Ovako se…

"Ne želim da imam problem" svedočio muškarac koji je pobegao dok je devojka brutalno tučena u kafiću u Beranama: Ovako se…

Blic pre 31 dana
Nakon napada, Dejana doživljava pretnje i zabrinuta je za svoju sigurnost Sudska odbrana zahteva ponovna veštačenja povreda i psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog Dejana Ć. (22) napadnuta je 25. oktobra u Beranama, u kafiću u kojem je radila, kada ju… »
"Prati me i preti mi" Ispovest Srpkinje koja je pretučena u Beranama o paklu koji još uvek traje

"Prati me i preti mi" Ispovest Srpkinje koja je pretučena u Beranama o paklu koji još uvek traje

Mondo 13.12.2025
Nakon pisanja medija i objavljivanja skandaloznog snimka premlaćivanja nesrećne Dejane Ć., njene nevolje ne prestaju tada. Dejani je, kako tvrdi, pretio nepoznati muškarac - najverovatnije prijatelj osumnjičenog Vasa. Srpkinja je brutalno pretučena 25… »
Uleteo u kafić, pa joj gazio po glavi i šutirao je! Srpkinja koja je krvnički pretučena u Beranama proživljava pakao - "Pazi…

Uleteo u kafić, pa joj gazio po glavi i šutirao je! Srpkinja koja je krvnički pretučena u Beranama proživljava pakao - "Pazi…

Kurir 13.12.2025
Nakon što je objavljen jeziv snimak premlaćivanja osumnjičeni je uhapšen, ali ni tada nisu prestali problemi nesrećne devojke. Dejani je, kako tvrdi, pretio nepoznati muškarac - najverovatnije prijatelj osumnjičenog Vasa. - Početkom ovog meseca mene i… »
Uleteo u kafić, pa je gazio po glavi i šutirao: Progovorila Srpkinja brutalno pretučena u Beranama, tvrdi da proživljava…

Uleteo u kafić, pa je gazio po glavi i šutirao: Progovorila Srpkinja brutalno pretučena u Beranama, tvrdi da proživljava…

Blic 13.12.2025
Ona je izražavala zabrinutost za svoju i porodičnu bezbednost Pretnje su prijavljene policiji nakon sudskih instrukcija Dejanu Ć. (22) brutalno je pretukao, kako se sumnja, Vaso R. (43) 25. oktobra u kafiću u kojem radi. Nakon što je "Blic" objavio… »

Vesti dana »