Povezane vesti

"Danima sam kuvala u kuhinji, a moj muž se samo okrenuo i otišao" Voditeljka RTS o bolnom razvodu: "Ostala sam sa malom platom…

"Danima sam kuvala u kuhinji, a moj muž se samo okrenuo i otišao" Voditeljka RTS o bolnom razvodu: "Ostala sam sa malom platom…

Blic pre 15 sati
Voditeljka RTS progovorila o najtežim trenucima Milica je istakla koliko je ponosna na ćerke koje su izrasle u stabilne osobe Milica Gacin, voditeljka RTS, koju publika zna kroz popularni kviz "Slagalica" jednom prilikom je otkrila detalje iz svog… »
"Sa stomakom do zuba iz bolnice sam izašla u papučama i bademantilu": Martina priča kida dušu - saznala da je trudna i ostala…

"Sa stomakom do zuba iz bolnice sam izašla u papučama i bademantilu": Martina priča kida dušu - saznala da je trudna i ostala…

Blic pre 18 sati
Period trudnoće bio je izazovan jer je Marta bila sama bez podrške Svoje iskustvo podelila je na društvenim mrežama kako bi skrenula pažnju na važnost izbora partnera Sedam meseci trudnoće Marta je provela potpuno sama, bez podrške, pitanja kako je, bez… »
"Ceca me pozvala da živim kod nje": Pevačica pre par godina ostala bez krova nad glavom sa porodicom

"Ceca me pozvala da živim kod nje": Pevačica pre par godina ostala bez krova nad glavom sa porodicom

Mondo pre 23 sata
Pevačica Slađa Alegro (46) nije previše aktivna na društvenim mrežama, a sada je podelila snimak u opuštenom izdanju i oduševila pratioce. Ona se snimala u svom domu bez trunke šminke. Slađa je kosu pokupila u rep, na sebi je imala majicu na bretele, a… »
"Ceca me je pozvala da živim kod nje" Pevačica pre par godina ostala bez krova nad glavom: Sada se snimala bez trunke šminke i…

"Ceca me je pozvala da živim kod nje" Pevačica pre par godina ostala bez krova nad glavom: Sada se snimala bez trunke šminke i…

Blic pre 1 dan
Slađa govorila o zdravstvenim izazovima povezanim sa trudnoćom i procesu VTO Otkrila je od kada datira njeno prijateljstvo sa Cecom Pevačica Slađa Alegro (46) nije previše aktivna na društvenim mrežama, a sada je podelila snimak u opuštenom izdanju i… »

Vesti dana »