Povezane vesti

“Nikada ne bih mogla da izdam belorusku decu”

“Nikada ne bih mogla da izdam belorusku decu”

Vesti online pre 28 dana
Arina Sabalenka, najbolja teniserka sveta, jasno je stavila do znanja da ne planira da promeni državljanstvo. U nedavnom intervjuu za Pirsa Morgana, Beloruskinja je objasnila i razlog toga. “Nikada ne bih mogla da izdam belorusku decu. Ja sam njihova… »
"Nikada ne bih mogla da izdam belorusku decu"

"Nikada ne bih mogla da izdam belorusku decu"

B92 pre 28 dana
Arina Sabalenka, najbolja teniserka sveta, jasno je stavila do znanja da ne planira da promeni državljanstvo. U nedavnom intervjuu za Pirsa Morgana, Beloruskinja je objasnila i razlog toga. "Nikada ne bih mogla da izdam belorusku decu. Ja sam njihova… »
Sabalenka: "Nikad ne bih izdala belorusku decu, ja sam inspiracija za njih"

Sabalenka: "Nikad ne bih izdala belorusku decu, ja sam inspiracija za njih"

Sportske.net pre 28 dana
Najbolja teniserka sveta Arina Sabalenka izjavila je da nema nameru da menja državljanstvo, naglasivši da oseća odgovornost prema mladima u Belorusiji. "Nikada ne bih promenila državljanstvo. Nikada ne bih mogla da izdam belorusku decu. Ja sam njihova… »
Sabalenka o promeni pasoša: Nikada ne bih izdala belorusku decu

Sabalenka o promeni pasoša: Nikada ne bih izdala belorusku decu

Sport klub pre 28 dana
Dok je ruske teniserke zahvatila „epidemija“ menjanja državljanstva – čak tri u poslednja dva meseca su promenile pasoše, a četiri u ovoj godini – u susedstvu nije tako. – Nikada ne bih promenila državljanstvo – rekla je Arina Sabalenka, najbolja… »
Šok, Sabalenka prozvala ruske teniserke: "Nikada ne bih izdala belorusku decu..."

Šok, Sabalenka prozvala ruske teniserke: "Nikada ne bih izdala belorusku decu..."

Telegraf pre 28 dana
Prva teniserka sveta Arina Sabalenka, nedavno je gostovala kod Pirsa Morgana, tom prilikom odgovarala na brojna pitanja, prozivku Marte Kostjuk, a nadovezala se na potencijalnu promenu državljanstva. Nedavno su Anastasija Potapova i Kamila Rahimova… »

Vesti dana »