Povezane vesti
Sabalenka: "Nikad ne bih izdala belorusku decu, ja sam inspiracija za njih"
Sportske.net pre 2 sata
Najbolja teniserka sveta Arina Sabalenka izjavila je da nema nameru da menja državljanstvo, naglasivši da oseća odgovornost prema mladima u Belorusiji. "Nikada ne bih promenila državljanstvo. Nikada ne bih mogla da izdam belorusku decu. Ja sam njihova… »
Sabalenka o promeni pasoša: Nikada ne bih izdala belorusku decu
Sport klub pre 4 sati
Dok je ruske teniserke zahvatila „epidemija“ menjanja državljanstva – čak tri u poslednja dva meseca su promenile pasoše, a četiri u ovoj godini – u susedstvu nije tako. – Nikada ne bih promenila državljanstvo – rekla je Arina Sabalenka, najbolja… »
Šok, Sabalenka prozvala ruske teniserke: "Nikada ne bih izdala belorusku decu..."
Telegraf pre 3 sata
Prva teniserka sveta Arina Sabalenka, nedavno je gostovala kod Pirsa Morgana, tom prilikom odgovarala na brojna pitanja, prozivku Marte Kostjuk, a nadovezala se na potencijalnu promenu državljanstva. Nedavno su Anastasija Potapova i Kamila Rahimova… »
Vesti dana »
MUP: Oko 70 odsto mladih uznemiravano putem interneta, većina o tome ćuti
Radio 021 pre 55 minutajoš 15 povezanih
SVR: Rusija raspoređuje "orešnik", na nišanu Evropa; više od milion Ukrajinaca bez struje
RTS pre 15 minutajoš 18 povezanih
Nekadašnji trener „večitih“ za Danas: „Ovo je klasična poklon pobeda“
Danas pre 15 minutajoš 88 povezanih
Skupštinski odbor utvrdio listu od 2 kandidata za Savet REM koje su predložili saveti nacionalnih manjina
Nedeljnik pre 50 minutajoš 11 povezanih