Povezane vesti
Fico: Ako su ljudski životi Rusa i Ukrajinaca nebitni Evropi, ne želim da budem deo nje
Politika 13.12.2025
Slovačka protiv „reparacionog kredita“ Ukrajini. Slovački premijer Robert Fico oštro je kritikovao predlog Evropske unije da se ruska suverena imovina, zamrznuta u evropskim fondovima, preusmeri Ukrajini, upozoravajući da takva politika produbljuje sukob… »
Fico: Ne želim da budem deo Evrope koja podržava ubistva Rusa i Ukrajinaca
Vesti online 13.12.2025
Premijer Slovačke Robert Fico izjavio je da ne želi da bude deo Evrope koja, kako je naveo, podržava ubistva Rusa i Ukrajinaca. „Ako je život Rusa ili Ukrajinca za Zapadnu Evropu — ništa, onda ja ne želim da budem deo takve Zapadne Evrope“, naveo je… »
Fico podvukao crvene linije: Ne želim da budem deo Evrope koja podržava ubistva Rusa i Ukrajinaca
Večernje novosti 13.12.2025
PREMIJER Slovačke Robert Fico izjavio je da ne želi da bude deo Evrope koja, kako je naveo, podržava ubistva Rusa i Ukrajinaca. Foto Tanjug/AP/Denes Erdos „Ako je život Rusa ili Ukrajinca za Zapadnu Evropu — ništa, onda ja ne želim da budem deo takve… »
Fico: Ne želim da budem deo Evrope koja podržava ubistva Rusa i Ukrajinaca
Sputnik 13.12.2025
Premijer Slovačke Robert Fico izjavio je da ne želi da bude deo Evrope koja, kako je naveo, podržava ubistva Rusa i Ukrajinaca. „Ako je život Rusa ili Ukrajinca za Zapadnu Evropu — ništa, onda ja ne želim da budem deo takve Zapadne Evrope“, naveo je… »
Vesti dana »
Tramp: Danska nije uspela da ukoni rusku pretnju sa Grenlanda, sada je vreme za to
NIN pre 6 minutajoš 34 povezane
Bogojavljenje: Vernici se danas ovako pozdravljaju, a evo šta treba uraditi za zdravlje i sreću
Nova pre 16 minutajoš 25 povezanih
Australijan open, drugi dan: Đere ispustio brejk i pobedu, legenda savladala Srbina VIDEO
Nova pre 27 minutajoš 68 povezanih