Povezane vesti

Fico: Ako su ljudski životi Rusa i Ukrajinaca nebitni Evropi, ne želim da budem deo nje

Fico: Ako su ljudski životi Rusa i Ukrajinaca nebitni Evropi, ne želim da budem deo nje

Politika pre 6 sati
Slovačka protiv „reparacionog kredita“ Ukrajini. Slovački premijer Robert Fico oštro je kritikovao predlog Evropske unije da se ruska suverena imovina, zamrznuta u evropskim fondovima, preusmeri Ukrajini, upozoravajući da takva politika produbljuje sukob… »
Fico: Ne želim da budem deo Evrope koja podržava ubistva Rusa i Ukrajinaca

Vesti online pre 9 sati
Premijer Slovačke Robert Fico izjavio je da ne želi da bude deo Evrope koja, kako je naveo, podržava ubistva Rusa i Ukrajinaca. „Ako je život Rusa ili Ukrajinca za Zapadnu Evropu — ništa, onda ja ne želim da budem deo takve Zapadne Evrope“, naveo je… »
Fico podvukao crvene linije: Ne želim da budem deo Evrope koja podržava ubistva Rusa i Ukrajinaca

Fico podvukao crvene linije: Ne želim da budem deo Evrope koja podržava ubistva Rusa i Ukrajinaca

Večernje novosti pre 9 sati
PREMIJER Slovačke Robert Fico izjavio je da ne želi da bude deo Evrope koja, kako je naveo, podržava ubistva Rusa i Ukrajinaca. Foto Tanjug/AP/Denes Erdos „Ako je život Rusa ili Ukrajinca za Zapadnu Evropu — ništa, onda ja ne želim da budem deo takve… »

Sputnik pre 9 sati
Premijer Slovačke Robert Fico izjavio je da ne želi da bude deo Evrope koja, kako je naveo, podržava ubistva Rusa i Ukrajinaca. „Ako je život Rusa ili Ukrajinca za Zapadnu Evropu — ništa, onda ja ne želim da budem deo takve Zapadne Evrope“, naveo je… »

Vesti dana »