Povezane vesti
Naša pevačica (50) otkrila kako svaki muškarac može da je osvoji: "Novac mogu sama da zaradim, to mi nije bitno"
Blic 13.12.2025
Izrazila je divljenje prema harizmi Ace Lukasa, s kojim je imala priliku da sarađuje od svoje trinaeste godine. Maja ističe da muškarac treba da bude duhovit, zaštitnički nastrojen i da poseduje manire. Maja Nikolić otkrila je kako svaki muškarac može da… »
Maja Nikolić priznala koji kolega joj se sviđa: On je šmeker, ja ne volim manekenske muškarce, volim harizmu
Kurir 13.12.2025
Maja Nikolić je nedavno otvoreno govorila o pevačima koji su, po njenom mišljenju, najveći šmekeri na estardi, za koje nije štedela komplimente. -Od naših pevača Aco Pejović, on odlično izgleda. Inače moj drug i volim ga sto godina, mnogo dobro izgleda… »
Vesti dana »
Ovakvu prognozu dugo nismo videli: Danas tri upozorenja RHMZ u jednom, ove pojave će okovati Srbiju - jedna je vrlo opasna!
Blic pre 20 minutajoš 29 povezanih
Indeks percepcije korupcije: Srbija prvi put najgora na Balkanu
Radio 021 pre 20 minutajoš 23 povezane
Privremeni prekid isporuke gasa u zapadnoj Srbiji i produženje ugovora o nabavci ruskog gasa
Naslovi.ai pre 1 satjoš 22 povezane
Denver „prokockao“ prednost u poslednjih pola minuta: Jokić nije uspeo da pogodi za trijumf (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 28 povezanih