Povezane vesti
Izgubili ste vojnu knjižicu, a ona je neophodna za odlazak u penziju? Evo šta uraditi, ovo je put za rešenje problema.
Dnevnik 13.12.2025
"Glas osiguranika", list Fonda PIO, ima rubriku "Vi pitate", u kojoj građani mogu da dobiju odgovore na brojne nedoumice koje se tiču penzijskog sistema u Srbiji. edno pitanje iz najnovijeg broja tiče se dokaza o služenju vojnog roka koji je tražen… »
"Služio sam vojsku pre 45 godina, a sad mi to traže za penziju!": Šta ako nemate vojnu knjižicu?
Mondo 13.12.2025
Jedno pitanje iz najnovijeg broja tiče se dokaza o služenju vojnog roka koji je tražen jednom građaninu Bačke Topole prilikom podnošenja zahteva za starosnu penziju. "Predao sam zahtev za starosnu penziju, ali su mi u filijali Fonda PIO u Subotici… »
"Služio sam vojsku pre 45 godina, ovo mi traže za odlazak u penziju!" Šta ako ne možete da pronađete vojnu knjižicu?
Blic 13.12.2025
"Glas osiguranika", list Fonda PIO, ima rubriku "Vi pitate", u kojoj građani mogu da dobiju odgovore na brojne nedoumice koje se tiču penzijskog sistema u Srbiji. Jedno pitanje iz najnovijeg broja tiče se dokaza o služenju vojnog roka koji je tražen… »
Vesti dana »
Tužilaštvo u Čačku se oglasilo o smrti devojčice nakon operacije krajnika: Pokrenuta istraga, preduzimaju se hitne mere
Mondo pre 15 minutajoš 45 povezanih
Nikezić (SSP): Vučić zaslužio orden za najkorumpiranijeg političara u Evropi
Beta pre 2 satajoš 28 povezanih
Privremeni prekid isporuke gasa u zapadnoj Srbiji i produženje ugovora o nabavci ruskog gasa
Naslovi.ai pre 4 satijoš 25 povezanih
Nezgoda na gradilištu u Beogradu: Pao kran; Povređeni prebačen u Urgentni centar FOTO/VIDEO
B92 pre 3 satajoš 5 povezanih
Oblačno i hladno vreme u Srbiji sa snežnim padavinama i upozorenjima RHMZ-a
Naslovi.ai pre 2 satajoš 30 povezanih