Povezane vesti
Jovana Jeremić i tigar se više ne kriju: Jedno drugom javno izjavljuju ljubav: "Sve loše me na kraju dovelo do tebe"
Blic 13.12.2025
Jovana Jeremić i Miloš Stojanović razmenjuju ljubavne poruke putem Instagrama. Oboje su objavili isti citat, izražavajući sreću u ljubavi. Voditeljka Jovana Jeremić i bokser Miloš Stojanović, poznatiji kao Tigar tvrdili su da neće javno iznositi detalje… »
Više ne kriju! Jovana Jeremić i Tigar javno izjavili ljubav jedno drugom: "Sve dobro i loše me dovelo do tebe"
Telegraf 13.12.2025
Voditeljka Jovana Jeremić i bokser Miloš Stojanović, poznat kao Tigar, i dalje zvanično ne komentarišu svoju vezu, ali njihovi potezi na društvenim mrežama govore mnogo više od reči. U razmaku kraćem od sat vremena, Jovana i Miloš su na svojim Instagram… »
Neko s konja na magarca, a Jovana s lava na Tigra: Gidrin sin prvi put javno izjavio ljubav voditeljki
Mondo 13.12.2025
Jovana Jeremić je na nakon veze sa Draganom Stankovićem, kojeg je zvala "moj lav", uplovila u novu romansu, kako prenose domaći mediji. Iako je njihova veza već neko vreme javna tajna, Jovana je izbegavala da je zvanično potvrdi, iako je na partnera i te… »
Više ne kriju emocije: Jovana Jeremić i Tigar jedno drugom javno izjavljuju ljubav
Alo 13.12.2025
U razmaku kraćem od sat vremena, Jovana i Miloš su na svojim Instagram storijima objavili potpuno isti status. Kako je Alo ekskluzivno otkrio, Jovana Jeremić i bokser Miloš Stojanović, poznatiji kao Tigar, uživaju u ljubavnoj vezi o kojoj i dalje ne… »
Vesti dana »
Ministarstvo prosvete objavilo rešenja testa iz matematike na završnom ispitu
RTV pre 1 satjoš 53 povezane
Cena nafte u padu drugi dan zaredom: Sporazum SAD i Irana umirio tržišta
Mondo pre 29 minutajoš 49 povezanih
Set izmena za unapređenje pravosudnih zakona sutra pred narodnim poslanicima
RTV pre 54 minutajoš 23 povezane
Prva zvanična poseta Srbina na čelu slovenačkog parlamenta: Jaka Srbija, jak Zapadni Balkan!
Sputnik pre 1 satjoš 23 povezane