Povezane vesti

Jovana Jeremić i tigar se više ne kriju: Jedno drugom javno izjavljuju ljubav: "Sve loše me na kraju dovelo do tebe"

Jovana Jeremić i tigar se više ne kriju: Jedno drugom javno izjavljuju ljubav: "Sve loše me na kraju dovelo do tebe"

Blic pre 21 sat
Jovana Jeremić i Miloš Stojanović razmenjuju ljubavne poruke putem Instagrama. Oboje su objavili isti citat, izražavajući sreću u ljubavi. Voditeljka Jovana Jeremić i bokser Miloš Stojanović, poznatiji kao Tigar tvrdili su da neće javno iznositi detalje… »
Više ne kriju! Jovana Jeremić i Tigar javno izjavili ljubav jedno drugom: "Sve dobro i loše me dovelo do tebe"

Više ne kriju! Jovana Jeremić i Tigar javno izjavili ljubav jedno drugom: "Sve dobro i loše me dovelo do tebe"

Telegraf pre 21 sat
Voditeljka Jovana Jeremić i bokser Miloš Stojanović, poznat kao Tigar, i dalje zvanično ne komentarišu svoju vezu, ali njihovi potezi na društvenim mrežama govore mnogo više od reči. U razmaku kraćem od sat vremena, Jovana i Miloš su na svojim Instagram… »
Neko s konja na magarca, a Jovana s lava na Tigra: Gidrin sin prvi put javno izjavio ljubav voditeljki

Neko s konja na magarca, a Jovana s lava na Tigra: Gidrin sin prvi put javno izjavio ljubav voditeljki

Mondo pre 21 sat
Jovana Jeremić je na nakon veze sa Draganom Stankovićem, kojeg je zvala "moj lav", uplovila u novu romansu, kako prenose domaći mediji. Iako je njihova veza već neko vreme javna tajna, Jovana je izbegavala da je zvanično potvrdi, iako je na partnera i te… »
Više ne kriju emocije: Jovana Jeremić i Tigar jedno drugom javno izjavljuju ljubav

Više ne kriju emocije: Jovana Jeremić i Tigar jedno drugom javno izjavljuju ljubav

Alo pre 22 sata
U razmaku kraćem od sat vremena, Jovana i Miloš su na svojim Instagram storijima objavili potpuno isti status. Kako je Alo ekskluzivno otkrio, Jovana Jeremić i bokser Miloš Stojanović, poznatiji kao Tigar, uživaju u ljubavnoj vezi o kojoj i dalje ne… »

Vesti dana »