Povezane vesti
Baletić (NPS): „Korupcija u javnim nabavkama krije se iza statistike o rastu BDP-a“
Serbian News Media pre 26 dana
Predstavnici vlasti svakodnevno se hvale da je Srbija „ekonomski tigar“ sa najvećim rastom BDP-a u regionu, ali zvanični podaci evropskih institucija govore suprotnu priču iza koje se kriju sistemska neefikasnost, neproduktivnost, odsustvo konkurencije i… »
Baletić (NPS): Standard građana sve niži, a vlast tvrdi da BDP raste
Beta pre 26 dana
Predsednik Resornog odbora Narodnog pokreta Srbije (NPS) za privredu i preduzetništvo Nenad Baletić ocenio je danas da su netačne tvrdnje vlasti da je Srbija "ekonomski tigar" sa najvećim rastom BDP u regionu i dodao da je životni standard građana znatno… »
NPS: Standard građana Srbije na pola proseka EU
Danas pre 26 dana
Narodni pokret Srbije (NPS) saopštio je danas da, dok se vlast svakodnevno hvali da je Srbija „ekonomski tigar“ sa najvećim rastom BDP u regionu, zvanični podaci evropskih institucija govore suprotnu priču iza koje se krije sistemska neefikasnost… »
„Standard građana sve niži, a vlast tvrdi da BDP raste“
Nova pre 26 dana
Predsednik Resornog odbora Narodnog pokreta Srbije (NPS) za privredu i preduzetništvo Nenad Baletić ocenio je danas da su netačne tvrdnje vlasti da je Srbija "ekonomski tigar" sa najvećim rastom BDP u regionu i dodao da je životni standard građana znatno… »
Baletić (NPS): Standard građana sve niži, a vlast tvrdi da BDP raste
Radio sto plus pre 26 dana
Predsednik Resornog odbora Narodnog pokreta Srbije (NPS) za privredu i preduzetništvo Nenad Baletić ocenio je danas da su netačne tvrdnje vlasti da je Srbija “ekonomski tigar” sa najvećim rastom BDP u regionu i dodao da je životni standard građana znatno… »
Vesti dana »
"Kina neće ništa uraditi dok sam ja tu" Tramp je upravo odbacio međunarodno pravo i najavio nešto zastrašujuće? "Moj moral je granica moći"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Balkanski diplomata predvodiće Trampov odbor za mir u Gazi: Nekadašnji izaslanik UN preuzima ključnu ulogu u nadzoru primirja
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana