Povezane vesti

Ministar pravde Srbije najavio analizu rada Tužilaštva za organizovani kriminal

Ministar pravde Srbije najavio analizu rada Tužilaštva za organizovani kriminal

Slobodna Evropa pre 15 sati
Ministar pravde Srbije Nenad Vujić najavio je 13. decembra da će u narednom periodu biti urađena analiza rada Tužilaštva za organizovani kriminal, saopštilo je Ministarstvo pravde. Vujić je kazao da će nadležni raditi na izmeni pravnog okvira jednog… »
Stefanović: Nema „rata“ između mene i Dolovac, već neslaganja oko funkcionisanja i načina rada javnog tužilaštva

Stefanović: Nema „rata“ između mene i Dolovac, već neslaganja oko funkcionisanja i načina rada javnog tužilaštva

Danas pre 16 sati
Glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović je povodom najavljene analize rada specijalizovanog tužilaštva za organizovani kriminal i tzv. visoku korupciju ocenio da je tim povodom neophodna sveobuhvatna javna rasprava u… »
Nenad Stefanović VJT: Nema „rata“ između mene i Dolovac

Nenad Stefanović VJT: Nema „rata“ između mene i Dolovac

In medija pre 17 sati
Glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović je povodom najavljene analize rada specijalizovanog tužilaštva za organizovani kriminal i tzv. visoku korupciju ocenio da je tim povodom neophodna sveobuhvatna javna rasprava u… »
Stefanović: Nisam u ratu s Dolovac, ima neslaganja oko funkcionisanja i rada javnotužilačke organizacije

Stefanović: Nisam u ratu s Dolovac, ima neslaganja oko funkcionisanja i rada javnotužilačke organizacije

Euronews pre 17 sati
Glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović danas je povodom najavljene analize rada specijalizovanog tužilaštva za organizovani kriminal i tzv. visoku korupciju ocenio da je neophodna sveobuhvatna javna rasprava u cilju… »
Stefanović: Nisam u ratu s Dolovac, ima neslaganja oko funkcionisanja i rada tužilaštava

Stefanović: Nisam u ratu s Dolovac, ima neslaganja oko funkcionisanja i rada tužilaštava

NIN pre 18 sati
Glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović danas je povodom najavljene analize rada specijalizovanog Tužilaštva za organizovani kriminal ocenio da je neophodna sveobuhvatna javna rasprava u cilju evaluacije efikasnosti rada… »
Glavni tužilac VJT u Beogradu Nenad Stefanović: Nema "rata" između mene i Dolovac, već neslaganja oko funkcionisanja i načina…

Glavni tužilac VJT u Beogradu Nenad Stefanović: Nema "rata" između mene i Dolovac, već neslaganja oko funkcionisanja i načina…

Kurir pre 19 sati
Glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović danas je povodom najavljene analize rada specijalizovanog tužilaštva za organizovani kriminal i tzv. visoku korupciju, ocenio da je tim povodom neophodna sveobuhvatna javna rasprava… »
Stefanović: Nema "rata" između mene i Dolovac, već neslaganja oko funkcionisanja i načina rada javnog tužilaštva

Stefanović: Nema "rata" između mene i Dolovac, već neslaganja oko funkcionisanja i načina rada javnog tužilaštva

RTS pre 19 sati
Vujić: U narednom periodu radićemo na izmeni pravnog okvira nekih pravosudnih zakona

Vujić: U narednom periodu radićemo na izmeni pravnog okvira nekih pravosudnih zakona

RTV pre 20 sati
KOPAONIK - Ministar pravde Nenad Vujić otvorio je danas Stručnu konferenciju Teorija i praksa u savremenom pravosuđu: Izazovi i rešenja, koja se održava na Kopaoniku, i najavio da će se u narednom periodu raditi na izmeni pravnog okvira jednog broja… »
Ministar pravde:U narednom periodu radićemo na izmeni pravnog okvira nekih pravosudnih zakona

Ministar pravde:U narednom periodu radićemo na izmeni pravnog okvira nekih pravosudnih zakona

NIN pre 20 sati
Ministar pravde Nenad Vujić otvorio je danas Stručnu konferenciju “Teorija i praksa u savremenom pravosuđu: Izazovi i rešenja”, koja se održava na Kopaoniku, i najavio da će se u narednom periodu raditi na izmeni pravnog okvira jednog broja pravosudnih… »
Ministar pravde Nenad Vujić: Neophodna nam je stručna analiza kako bi poboljšali borbu Srbije protiv organizovanog kriminala i…

Ministar pravde Nenad Vujić: Neophodna nam je stručna analiza kako bi poboljšali borbu Srbije protiv organizovanog kriminala i…

Kurir pre 21 sat
Ministar pravde Nenad Vujić izjavio je danas na otvaranju stručne konferencije "Teorija i praksa u savremenom pravosuđu. Izazovi i rešenja", da će se u narednom periodu raditi na izmeni pravnog okvira, kao i analizi sistemskih rešenja u cilju poboljšanja… »

Politika pre 20 sati
Krenućemo u analizu pitanja koja se tiču borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije, kao i uloge tužilaštva za organizovani kriminal i sprečavanje korupcije, naveo je ministar. KOPAONIK - Ministar pravde Nenad Vujić otvorio je danas Stručnu… »

Vesti dana »