Povezane vesti

Muž naše pevačice pozira sa tek rođenom ćerkicom: Folker drži Kasiju u naručju i blista od sreće

Muž naše pevačice pozira sa tek rođenom ćerkicom: Folker drži Kasiju u naručju i blista od sreće

Mondo 13.12.2025
Aleksandra Bursać i njen suprug trenutno uživaju u jednoj od najlepših životnih uloga – roditeljstvu, a sada je isplivala i fotka iz porodilišta. Stevan je sedeo u fotelji, pažljivo držeći njihovu tek rođenu ćerku Kasiju u naručju, a osmeh sa lica nije… »
Ovaj prizor će vas istopiti: Suprug Aleksandre Bursać pozirao sa malom Kasijom, pevačica blista od sreće! (foto)

Ovaj prizor će vas istopiti: Suprug Aleksandre Bursać pozirao sa malom Kasijom, pevačica blista od sreće! (foto)

Alo 13.12.2025
Ovo je raznežilo mnoge! Aleksandra Bursać i njen suprug Stevan Sekulić nedavno su postali roditelji predivne devojčice po imenu Kasija. Stevan je posetio ženu i ćerkicu u porodilištu, te tom prilikom objavio dirljivu fotografiju. Sekulić je sedeo u… »
Muž Aleksandre Bursać pozira sa naslednicom: Drži tek rođenu Kasiju u naručju, pevačica se topi: "Ljubavi..."

Muž Aleksandre Bursać pozira sa naslednicom: Drži tek rođenu Kasiju u naručju, pevačica se topi: "Ljubavi..."

Telegraf 13.12.2025
Aleksandra Bursać i njen suprug ovih dana uživaju u najlepšoj životnoj ulozi - roditeljstvu. Supružnici ne kriju koliku im je sreću donela ćerka Kasija pa su ovih dana i više nego aktivni na društvenim mrežama. pevač je pre par dana posetio Aleksandru u… »
Muž Aleksandre Bursać pozira sa tek rođenom ćerkom: Drži Kasiju u naručju i ne skida osmeh sa lica, "Ljubavi moje najveće"…

Muž Aleksandre Bursać pozira sa tek rođenom ćerkom: Drži Kasiju u naručju i ne skida osmeh sa lica, "Ljubavi moje najveće"…

Blic 13.12.2025
Aleksandra je prošla kroz hitan carski rez. Pevačica je podelila dirljivu poruku uz fotografiju, izazivajući podršku i pozitivne reakcije. Aleksandra Bursać i njen suprug ovih dana uživaju u najlepšoj životnoj ulozi - roditeljstvu. Pevačicin muž posetio… »
Sada si ti moj svet: Aleksandra Bursać se oglasila iz porodilišta i podelila prvu sliku bebe

Sada si ti moj svet: Aleksandra Bursać se oglasila iz porodilišta i podelila prvu sliku bebe

Story 13.12.2025
Pevačica Aleksandra Bursać pre tri dana ostvarila se u najlepšoj životnoj ulozi – postala je mama preslatke devojčice, a vest o dolasku male princeze ispunila je radošću kako njenu porodicu, tako i brojne fanove. U 36. godini, Aleksandra je carskim rezom… »
Aleksandra Bursać podelila fotografiju bebe Pevačica se oglasila iz porodilišta, raznežila prizorom: "Sad si ti moj svet"

Aleksandra Bursać podelila fotografiju bebe Pevačica se oglasila iz porodilišta, raznežila prizorom: "Sad si ti moj svet"

Blic 13.12.2025
Aleksandra Bursać se porodila i donela na svet ćerku Kasiju. Porodila se carskim rezom u privatnoj klinici nakon hitne odluke lekara. Pevačica Aleksandra Bursać se porodila i na svet donela ćerku Kasju, a dan nakon što je njena porodica slavila, ona je… »

Vesti dana »