Povezane vesti
"Imao sam odnose sa pola estrade, ne daj Bože da kažem imena": Milan Milošević šokirao, spomenuo i prostituciju
Mondo 13.12.2025
Svoj ulazak u industriju zabave, voditelj "Elite" Milan Milošević, opisao je kao prelomni trenutak u njegovoj karijeri. Podelio je iskustvo o ponudi da se bavi prostitucijom, koju je odlučno odbio. Voditelj se našalio da je bio intiman sa pola estrade… »
"Imao sam odnose sa pola estrade" Milan Milošević šokirao, pa progovorio o prostituciji: Ne daj Bože da kažem!
Telegraf 13.12.2025
Milan Milošević je otkrio jednom prilikom da li je ikada bio u emotivnom odnosu sa poznatom ličnošću, priznajući uz osmeh da su mu snovi uvrnuti. Voditelj se našalio da je bio intiman sa pola estrade. - S obzirom na to da spavam danju, snovi su mi jako… »
"Imao sam odnose sa pola estrade, ne daj Bože da kažem imena": Milan Milošević šokirao priznanjem, pa usledio obrt –…
Blic 13.12.2025
Podelio je iskustvo o ponudi da se bavi prostitucijom, koju je odlučno odbio. Svoj ulazak u industriju zabave opisao je kao prelomni trenutak u njegovoj karijeri. Milan Milošević jednom prilikom je govorio o estradi i otkrio da li je nekada bio u… »
Vesti dana »
Mađarski ministar Sijarto: Laž je da MOL želi da ugasi Rafineriju, dogovorili smo povećanje udela Srbije u NIS-u
Nova pre 1 satjoš 62 povezane
Gođevac (SSP): To što MMF nadzire gradski budžet znači da ne veruje SNS
Beta pre 2 satajoš 32 povezane
Tramp želi da zada "brz i odlučan" udarac Iranu: Šta nagoveštava neizbežnu eskalaciju?
Euronews pre 1 satjoš 37 povezanih
Objavljen spisak lokacija u Srbiji na kojima su postavljeni „super radari“
Glas Zaječara pre 4 satijoš 7 povezanih
"Napustite Iran!" Hitno se oglasilo Ministarstvo spoljnih poslova: Ovo je poruka svim državljanima Srbije
Blic pre 37 minutajoš 21 povezana