Povezane vesti
"Imao sam odnose sa pola estrade, ne daj Bože da kažem imena": Milan Milošević šokirao, spomenuo i prostituciju
Mondo pre 17 sati
Svoj ulazak u industriju zabave, voditelj "Elite" Milan Milošević, opisao je kao prelomni trenutak u njegovoj karijeri. Podelio je iskustvo o ponudi da se bavi prostitucijom, koju je odlučno odbio. Voditelj se našalio da je bio intiman sa pola estrade… »
"Imao sam odnose sa pola estrade" Milan Milošević šokirao, pa progovorio o prostituciji: Ne daj Bože da kažem!
Telegraf pre 19 sati
Milan Milošević je otkrio jednom prilikom da li je ikada bio u emotivnom odnosu sa poznatom ličnošću, priznajući uz osmeh da su mu snovi uvrnuti. Voditelj se našalio da je bio intiman sa pola estrade. - S obzirom na to da spavam danju, snovi su mi jako… »
"Imao sam odnose sa pola estrade, ne daj Bože da kažem imena": Milan Milošević šokirao priznanjem, pa usledio obrt –…
Blic pre 23 sata
Podelio je iskustvo o ponudi da se bavi prostitucijom, koju je odlučno odbio. Svoj ulazak u industriju zabave opisao je kao prelomni trenutak u njegovoj karijeri. Milan Milošević jednom prilikom je govorio o estradi i otkrio da li je nekada bio u… »
Vesti dana »
Maglovito i tmurno u većem delu Srbije, sa mestimičnim padavinama: Kakvo nas vreme očekuje od ponedeljka?
Euronews pre 56 minutajoš 16 povezanih
U pucnjavi na univerzitetu Braun u SAD najmanje dvoje poginulih i osmoro ranjenih
N1 Info pre 26 minutajoš 17 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Masovni napad dronovima tokom noći: Ruska PVO oborila čak 141 letelicu
Euronews pre 51 minutajoš 10 povezanih
Na današnji dan, 14. decembar: Umro Džordž Vašington, Amundsen stigao na Južni pol, potpisan Dejtonski sporazum...
N1 Info pre 2 satajoš 8 povezanih
SSP: Vlast kobajagi radi na Zakonu roditelj-negovatelj, a zapravo odbija da primeni naš predlog
Danas pre 11 minutajoš 4 povezane