Povezane vesti
„Hoću da me sahrane gde i moje konje, u belom čaršafu, bez kovčega“: Slavna voditeljka šokirala poslednjom željom
Nova 13.12.2025
Poznata američka preduzetnica i televizijska zvezda Marta Stjuart već ima isplanirane detalje svog konačnog odlaska. Pojavljujući se u podkastu Šona Kilingera „50+ & Unfiltered“, Stjuart je otkrila da planira da bude kompostirana nakon smrti. Govoreći… »
"Hoću da me sahrane gde i moje konje! U belom čaršafu, bez kovčega", voditeljka šokirala poslednjom željom
Kurir 13.12.2025
Poznata američka preduzetnica i televizijska zvezda Marta Stjuart već ima isplanirane detalje svog konačnog odlaska. Pojavljujući se u podkastu Šona Kilingera „50+ & Unfiltered“, Stjuart je otkrila da planira da bude kompostirana nakon smrti. Govoreći… »
Vesti dana »
Strašna tragedija na Kipru: Deca od 8 i 10 godina pronađena mrtva u zaključanom autu, uhapšeni roditelji iz Bugarske
Euronews pre 27 minutajoš 27 povezanih
Crveni meteoalarm za Banat: Od sutra paklene vrućine i do 41 stepen – kako da zaštitite sebe i svoju porodicu Crveni meteoalarm
Volim Zrenjanin pre 32 minutajoš 25 povezanih
Prištinska odmazda na Gazimestanu: Tzv. kosovska policija uhapsila 36 Srba, među njima i maloletnik
Sputnik pre 52 minutajoš 15 povezanih